Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Pakjesavond, kerstversiering en datenight – Mariekes Weekly 49-2019

Wat hebben we een drukke week achter de rug zeg. En hoewel de week zelf nog wel ging, was het weekend wel echt enorm druk. Veel rennen en vliegen, weinig rust in mijn kont, maar wel alleen maar voor leuke dingen, zoals pakjesavond, het regelen van de kerstversiering en de datenight met de man. Je leest het weer allemaal in een nieuwe Mariekes Weekly.

Maandag

De kinderen mogen iedere morgen een zakje openmaken van de adventskalender. Vandaag mogen ze een Sinterklaasverhaal kiezen en worden ze voorgelezen door de man.

Dinsdag

Na een week niet kunnen sporten in verband met mijn getrokken kies, vind ik het nu wel weer tijd om aan de bak te gaan. En na een week niks doen, vind ik het best wel weer pittig. Maar het geeft zo’n voldaan gevoel als ik klaar ben.

Woensdag

Terwijl de man met de kinderen op de voetbal is, kook ik alvast eten en doe nog even lekker mijn tweede workout van deze week.

Mijn mannen zijn vanavond vier handen op één buik! Zo heerlijk om te zien, daar kan ik echt van genieten. Zeker omdat ze met enige regelmaat water en vuur zijn.

Donderdag

Mijn tuttebel is helemaal klaar voor Sinterklaas op school. En ze heeft er echt enorm veel zin in.

‘s Avonds hebben we pakjesavond en met dank aan de buurvrouw schrikken we ons alle vier echt het heen en weer. Ze heeft namelijk de eer om op de deur te bonzen en dat doet ze behoorlijk hard. De kinderen vinden de cadeautjes helemaal leuk. We hebben dit keer minder gekocht dan normaal, omdat ze gewoon al heel veel hebben en ik het niet nodig vond nu. Voor onszelf kocht ik ook nog een kleinigheidje.

Vrijdag

Als ik de kinderen naar school heb gebracht, ga ik nog even lekker sporten.

Mijn tuttebel mag weer naar logopedie toe en vandaag gaan ze voor het eerst echt oefenen met de letter r. Op de één of andere manier heeft ze zichzelf al wel aangeleerd om de r meer te laten rollen, wat het oefenen wel makkelijker maakt.

Nu pakjesavond achter de rug is, kan ik eindelijk de kerstboom optuigen. De leukste tijd van het jaar gaat beginnen, kerstmis.

Zaterdag

Terwijl de mannen naar de voetbal gaan, ruim ik de boel in huis op . En zet samen met mijn tuttebel de kersthuisjes neer. Zodra de mannen terug zijn, rijden we naar het tuincentrum bij ons in de stad. We vinden de kerstafdeling behoorlijk tegenvallen en besluiten naar een ander tuincentrum te rijden. Hier slaag ik in ieder geval voor takken voor mijn kerststukje. Wat ik gemaakt heb van spulletjes van het kerststukje van vorig jaar. Ondanks dat ik voor het eerst een kerststukje maakte, vind ik hem best goed geslaagd.

Eenmaal thuis komt mijn bestelling van Blond Amsterdam eindelijk binnen. En de limited edition Think Pink is in het echt nog gaver dan op de foto’s.

De man en ik hebben ‘s avonds een datenight en we gaan samen naar de film van Penoza. En mocht je de hele serie hebben gezien, ga dan zeker naar de film toe, want men wat is die ontzettend goed. Echt een aanrader.

Na de film gaan we nog lekker een drankje doen aan de overkant van de bioscoop bij Khotinsky. Cocktailtime, want daar verkopen ze virgin mojito’s. Even waan ik meer weer aan het Gardameer.

Zondag

Zorg ik voor een goed begin van de dag met een heerlijk ontbijtje.

Na het ontbijt gaan we de oudste zoon van de man ophalen en richting mijn schoonmoeder. Waar we een heerlijke ochtend en middag hebben. Met uiteraard ook nog wat Sintcadeautjes, die mijn schoonmoeder heeft gekocht voor ons allemaal. De kinderen vermaken zich in ieder geval prima met de cadeautjes.

Dat was het dan alweer. Op naar een nieuwe drukke week, want mijn bink wordt komende week alweer zeven.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.