Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Week van Marieke 40-2021 – weer naar kantoor, avondje alleen en onrust

De weken vliegen voorbij, wat betekent dat de kinderen alweer bijna herfstvakantie hebben. Gelukkig hebben we de week van Marieke nog, zodat we de tijd nog iets af kunnen remmen. Afgelopen week stond in het teken van terugkeren naar kantoor, was ik een avondje alleen en was er weer onrust.

Maandag

Vanaf vandaag mag ik op maandag en dinsdag weer op kantoor werken. Hoewel ik erg op zag tegen het reizen met de trein, vind ik het wel heel erg fijn om mijn collega’s weer te zien. Door de vele geluiden van andere collega’s ga ik wel zwaar overprikkeld en met hoofdpijn weer naar huis.

We worden door het werk getrakteerd op een heerlijk bakkie van een Coffeebar en krijgen ook nog een cadeautje van het werk.

Uiteraard loop ik tussen de middag een rondje langs onder andere Leuvehaven. Ik heb dit stukje Rotterdam dus echt gemist.

Dinsdag

Ook vandaag staat de Coffeebar er weer en dit keer lukt het me om er een foto van te maken.

Mijn bink maakte op de bso een collectebus en maakte thuis samen met zijn zusje ook nog een spandoek voor Pink Ribbon. Hier willen ze van het weekend mee langs de deuren gaan. Mijn tuttebel wil het geld daarna delen met haar broer, maar heb haar maar verteld dat dat niet de bedoeling is van collecteren.

Woensdag

Na twee dagen op kantoor te hebben gewerkt, kan ik vandaag mijn werkdag weer starten met het lezen van een boek en het eten van mijn ontbijt.

Als mijn tuttebel en ik terugkomen van de voetbal, vraag ik haar om even een foto van mij te maken in mijn nieuwe denim jumpsuit. Resultaat, een selfie van ons samen, maar geen jumpsuit.

Donderdag

Gisteravond mijn haren gewassen en vandaag pas gestyled. Zo blij dat ik deze methode van cg heb leren kennen, want mijn krullen zitten per definitie al mooier voordat ik ze ga stylen. De krullen werden weer mede mogelijk gemaakt door Curly Secret.

Vrijdag

Mijn bink krijgt weer een heerlijke broodtrommel met lekkers mee naar school toe, want het is weer vrijdag en dan mag hij overblijven. Ik haalde dit broodtrommelkaartje uit het zakje. Binnenkort kun je trouwens meer lezen over deze kaartjes en geef ik zelfs een set weg. Houd mijn blog dus in de gaten.

Als ik de kinderen naar school heb gebracht, ga ik met mijn vriendin en haar jongste naar het Tuincentrum. We gaan er een gebakkie doen en uiteraard meteen even over de kerst- en plantenafdeling struinen.

’s Middags ga ik met mijn tuttebel nog een keertje terug om een plant te kopen en een nieuwe plantenpot.

Zaterdag

De zaterdag brengen we grotendeels door op de voetbal. Mijn tuttebel mag uit spelen tegen een club in de buurt en mijn bink mag thuis spelen. Er wordt verloren en gelijk gespeeld. Gelukkig kan ik ze troosten met een heerlijk broodje tussen de middag.

Met mijn tuttebel ben ik even richting het winkelcentrum geweest en een bezoekje aan Intertoys voor de grote speelgoedboeken mocht natuurlijk niet ontbreken. Eenmaal thuis begint ze meteen met het maken van een verlanglijstje.

Ik ben sinds tijden weer eens avondje alleen. Daar kan ik dus echt van genieten. Ik heb eindelijk weer eens zin om te haken en een serie te kijken.

Zondag

Iets na half acht word ik wakker, ik hoor geen kinderen en dat is een goed teken. Ze zijn wel al wakker maar liggen heerlijk te lezen in De Haven en Het vrolijke magische woud. Als ik de gordijnen open doe zie ik echt een supermooie lucht. Die moet ik natuurlijk even vastleggen.

Ik maak alvast weer het een en ander klaar voor in de slowcooker. Het wordt een runderstoofschotel van Miljuschka.

We hebben een late lunch vandaag en besluiten er maar meteen een borrel van te maken. Kunnen we meteen F1 kijken.

De runderstoofschotel is echt ontzettend lekker. Al denken de kinderen daar heel anders over.

Ondanks dat de kinderen al op tijd op bed lagen, lukt het mijn tuttebel niet om in slaap te komen. Nadat ze even bij haar vader heeft gezeten lukt het uiteindelijk wel.

Nu lijkt het net of ik een heerlijk weekend heb gehad, maar niks is minder waar. Na een best vermoeiende en drukke werkweek, blijft de onrust door mijn lijf razen. En lukt het me uiteindelijk alleen om zaterdagavond redelijk te ontspannen. Op naar een nieuwe werkweek, waarbij ik hopelijk wel de rust weer weet te vinden voor mezelf en mijn gezin. Hoe was jullie week? Ik lees het graag in de reacties.

Volg me ook op Facebook, Instagram en Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.