Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Shoplog Action – never not shopping #12

Het is alweer even geleden dat ik een Action shoplog schreef. Maar vorige week maandag was ik bij de Action en ging ik weer met meer de deur uit dan uiteraard de bedoeling was.

Kinderen

Voor de kinderen nam ik het een en ander mee, alvast voor de man met de lange baard. Niet dat ik er naar op zoek was, maar als ik er dan toch tegen aanloop is de keuze snel gemaakt. Giulia roept al een tijdje dat ze graag een jojo wil, dus scoorde ik voor haar een jojo met licht van My Little Pony. Voor Luca nam ik twee formule 1 auto’s mee, één van Max en één van Hamilton. Wel jammer dat dit de laatste twee waren, had er best nog wel meer willen aanschaffen, zeker omdat ze van Burago zijn en maar 3,99 euro kosten. Ook kwam ik nog sloffen tegen voor ze, aangezien die van vorig jaar te klein zijn, nam ik die ook maar meteen mee.

Stationery & giftwrapping

Zoals altijd liep ik ook weer door de knutselpaden. Ik zag een hele hoop liggen, maar nam uiteindelijk niet zo heel veel mee. Wel kocht ik drie pakjes quoteskaarten. Mijn lieve vriendinnetje heeft deze vaak en ik grijp altijd mis, maar dit keer had ik geluk. En kon ik drie verschillende doosjes meenemen. Daarnaast kocht ik nog een Spidermankaart, voor Luca’s verjaardag alvast.

Toen ik langs het schap met cadeaupapier liep, kon ik het niet laten om niks mee te nemen en dus verdwenen er drie rollen cadeaupapier in mijn karretje.

Verzorging

Ik nam vier verschillende maskers mee, waarvan drie van Dr. van der Hoog en eentje van Kneipp. Ook zag ik grote potten dagcrème staan van L’Oreal voor maar 5,95 euro. Superfijn, want mijn dagcrème is op en op deze manier kan ik mooi deze crème testen. Bevalt tot nu toe erg goed moet ik zeggen.

Huishoudelijke artikelen

Ook daarvoor ga ik graag naar de Action. Er zijn altijd wel artikelen die ik goed kan gebruiken. Zo ook de stofzuigerzakken, het plakband en het koelkastlampje voor de afzuigkap.

Wanneer was jij voor het laatst bij de Action en wat was je laatste aankoop? Ik lees het graag hieronder in de reacties.

Volg me ook op Facebook, Instagram en Pinterest.

Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. 7 september 2018 / 1:41 pm

  Een van de leuke dingen is dat ze vaak producten hebben van ‘echte merken’ zoals Kneipp en dergelijke. En dan voor een Action prijs : )

  • Marieke
   Auteur
   7 september 2018 / 1:45 pm

   Ja dat vind ik ook leuk aan de Action 🙂

 2. 7 september 2018 / 10:41 am

  Wat een leuke items, vooral de sloffen ben ik erg nieuwsgierig naar. Ik kan ze niet zo goed zien maar zijn het soort Spaanse sloffen of hoe moet ik dat zien?
  Mijn laatste aankoop was die light pad en ik ben er helemaal happy mee

  • Marieke
   Auteur
   7 september 2018 / 11:17 am

   Ja daar kan je het inderdaad wel mee vergelijken! 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.