Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Hectisch, Luca ziek en XXL live shoppen – Mariekes Weekly #25

Wat ben ik blij dat afgelopen week voorbij is zeg. Het was druk, hectisch, met name thuis en Luca werd ook nog eens ziek. Maar gelukkig waren er ook hele leuke momenten hoor, want er werd ook nog geshopt. Ik deel alle momenten weer in een nieuwe Mariekes Weekly.

Maandag

De maandag begint lekker, ik breng de kinderen naar de opvang. En heb een fijn werkdagje. Tussen de middag maak ik van mijn lunch een feestje. Crackers met sla, leverworst, komkommer en gedroogde tomaatjes. Overigens eet het wel enorm onhandig, maar een kleinigheidje houd je altijd.

Dinsdag

Door omstandigheden op het werk van manlief, moet ik zelf de kinderen ophalen. Wat best onhandig is, want ik werk gewoon normale tijden deze week. Dus het is behoorlijk hectisch. Als de kinderen op bed liggen, ben ik blij dat ik kan zitten en ga verder aan mijn project voor de creahop.

Woensdag

Giulia is al om vijf uur wakker en heeft zin in deze nieuwe dag. Om tien voor zes is ze al helemaal heppie de peppie in haar nieuwe outfit van Anna.

Donderdag

Liggen Luca en Giulia lekker lui in ons bed. En ik geef ze geen ongelijk.

‘s Middags word ik door de juf van Luca gebeld dat hij hoofdpijn heeft en helemaal niet lekker is. Gelukkig is Oma Vrachtwagen thuis om hem op te halen en mee te nemen. Arm mannetje.

Luca wil meteen naar bed toe als ik hem heb opgehaald. En als wij ook gegeten hebben, plof ik, na een hectische avondspits, op de bank met een bakkie thee, mijn blog (want ik heb nog niet genoeg achter een beeldscherm gezeten vandaag) en voetbal op de achtergrond.

Vrijdag

Luca voelt zich nog steeds niet heel erg lekker, dus blijft hij lekker thuis. Waar Giulia en ik heel erg van genieten, want nu hoeven we niet te rennen en te vliegen voor school. Wat dat betreft kijk ik nu al uit naar de zomervakantie.

Giulia valt in de loop van de ochtend nog even lekker in slaap op de bank.

Zaterdag

Beginnen we met een ontbijtje en Nick jr.

En als Erik wakker is gaan de kinderen samen overrollen met een strandbal, die ze in de kast hebben gevonden.

We gaan een bakkie doen bij mijn schoonmoeder en rijden daarna meteen door naar Groenekan. Billy en Lilly bestaat tien jaar en daarom hebben ze XXL live shoppen georganiseerd. Ik koop voor allebei de kinderen nog wat kleding met hoge kortingen en ik bespaar ruim honderd euro.

Zondag

Loop ik sinds lange tijd weer om half acht ‘s morgens buiten, in mijn hardloopoutfit. Aangezien het vijf weken geleden is dat ik viel, wil ik nu toch wel weer gaan opbouwen. En ik loop een heerlijk stukje. Voor mijn gevoel kan ik nog verder lopen, maar ik moet echt aan mijn voet denken, dus besluit weer richting huis te gaan. Wat de beste beslissing is, want ik voel mijn voet inmiddels aardig.

‘s Middags gaan we even naar de stad om koffie te halen voor Erik en een cadeautje te kopen voor één van mijn kleine vriendjes, waar we nog steeds op verjaardagsvisite moeten gaan. Ook lunchen we gezellig met zijn viertjes op een terras. En loop ik wederom de Apple winkel uit, zonder Apple Watch. Ik wil hem nog steeds heel graag, maar wil kijken of er misschien toch nog een nieuw model uitkomt in september.

Hoe was jouw week? Ik lees het graag hieronder in de reacties.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.