Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Uitzichten, brillen en trots – Mariekes Weekly 37-2019

Soms word je geconfronteerd door mooie beelden op je netvlies, vaak zijn dit momentopnames en moet je die dan ook echt vastleggen. Ik had het afgelopen week meerdere keren dat ik van zulke mooie uitzichten mocht genieten, dat ik die momenten graag met jullie deel in deze blog. Daarnaast haalde ik ook mijn twee nieuwe brillen op en ben ik echt enorm trots, waarom, dat lees je in de nieuwe Mariekes Weekly.

Maandag

Breng ik zelf de kinderen naar school, zodat ik pas om tien over negen op Blaak ben. Waardoor ik wel deze toffe foto kan maken.

‘s Middags krijg ik van mijn vriendinnetje deze foto van haar dochter en mijn tuttebel. Als ze maar in een klimrek kan hangen en gek kan doen.

Dinsdag

Worden we getrakteerd op een supermooie zonsopkomst.

Als ik ‘s avonds thuiskom ligt er een pakje van Studio Ins en Outs, wat goed van pas komt voor de plakavond die ik met mijn vriendinnetje heb gepland voor volgende maand.

Woensdag

Er wordt veel regen verwacht en daarom heb ik de kinderen maar in hun regenjassen gehesen, die ik voor de zomervakantie al scoorde bij In Between Jeans.

Door de regen is het ‘s avonds zo afgekoeld in huis, dat we voor het eerst de kaarsjes aansteken. En ergens vind ik dit ook wel weer gezellig.

Donderdag

Heb ik aan het einde van mijn werkdag een meeting in het Inntel Hotel in Rotterdam op de zestiende verdieping. En het uitzicht is echt adembenemend mooi. Omdat er ook een cruiseschip ligt, wil ik graag een foto maken. Ik mag gewoon naar buiten toe om een foto te maken en dat is wel echt heel erg gaaf.

Aansluitend heb ik nog een Taste the Summer party bij een oude werkgever en dat is wel echt heel erg gezellig. Het is zo leuk om een aantal oud-collega’s, maar ook klanten te zien, waar ik jarenlang mee heb gewerkt. Helaas ben ik vergeten foto’s te maken.

Vrijdag

Na het wegbrengen van de kinderen, heb ik even lekker een paar uurtjes voor mezelf. Zo kijk ik een paar afleveringen Temptation Island, terwijl ik op Albert.nl wacht. Zodra de boodschappen zijn gebracht twijfel ik of ik mijn brillen op zal gaan halen of niet. Maar ga uiteindelijk niet, omdat ik dan geheid voor een dichte brug sta als ik de kinderen op moet gaan halen.

Als ik de kinderen op ga halen, hebben ze allebei een speeldate geregeld, waardoor ik zonder weer naar huis kan. Dus besluit ik om dan maar meteen mijn nieuwe brillen op te halen. Ik ben echt superblij met mijn nieuwe brillen. Ondanks dat het montuur van mijn bril niet heel erg verschilt van wat ik nu had, zijn juist de rosegouden pootjes en de Swarovskisteentjes, de details die de bril anders maakt.

Dat school weer volop aan de gang is, mag duidelijk zijn, want mijn tuttebel kwam thuis met twee uitnodigingen. Twee feestjes in één week, lekker druk, maar ach moet kunnen.

Zaterdag

Het leven van een voetbalzusje gaat niet over rozen, tenzij het voetbalzusje van een andere voetballer ook wekelijks langs de lijn staat. Zo leuk dat die meiden elkaar hebben om mee te spelen.

Doordat het zonnetje lekker scheen, kon ik ook meteen mijn nieuwe zonnebril uitproberen. Ook daar ben ik wel echt heel erg blij mee. Ik merkte vooral de laatste tijd dat ik steeds meer last kreeg van de zon tijdens het autorijden.

Nu mijn bink in groep 3 zit oefenen we het lezen, gewoon even een kwartiertje, qualitytime saampjes op het grote bed en hij geniet daar echt van. En ik ben gewoon zo trots op hem, de woordjes en kleine zinnetjes die hij al leest na twee weken groep 3.

Het vroeger donker worden heeft ook zo zijn voordelen, want het levert echt supermooie zonsondergangen op.

Zondag

De mannen gaan samen op stap vandaag, ze gaan de oudste zoon van de man ophalen en daarna gezellig naar mijn schoonmoeder toe.  Waar ze een bezoek brengen aan de kinderboerderij.

Ik doe het huishouden en daarna ga ik met mijn tuttebel op de fiets naar de speeltuin. Waar we hebben afgesproken met mijn vriendin en haar dochter. De twee meiden vermaken zich prima, terwijl wij gezellig bijkletsen.

Aan het einde van de middag duik ik de keuken in om lasagne te maken. Die echt weer verrukkelijk smaakt.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.