Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Maandoverzicht foto’s van Instagram – juli 2020

De maand juli is omgevlogen. De maand die in het teken stond van onder andere verjaardagen, rapporten, begin van de zomervakantie en nog veel meer. In deze blog blik ik met de foto’s van Instagram nog even terug op deze drukke, maar heerlijke maand juli.

Nooit saai

In mijn woordenboek komt het woord saai niet voor. Daarentegen staat heeft altijd wat wel in het woordenboek. Zelfs een avondje fietsen kan niet eens gewoon saai zijn met een ketting die er halverwege afvalt.

Datenight

9 juli kenden de man en ik elkaar tien jaar. Speciaal hiervoor had ik een tafeltje gereserveerd bij Loetje in het centrum van Rotterdam. Het was echt superlekker en blij dat we dit gewoon konden doen. Even qualitytime samen was wel echt nodig na al die maanden met zijn viertjes.

C-diploma

Mijn bink haalde zijn C-diploma, ondanks dat de hele groep, door corona, negen weken les miste. De toppers!! Op naar het volgende diploma!

Neefje 2 jaar

Mijn neefje werd deze maand twee jaar en dat hebben we natuurlijk uitgebreid gevierd met taart en nog veel meer lekkers.

Mosselen eten

Spontane eetdates zijn altijd het allerleukste en als we dan ook nog mosselen met friet eten dan is het natuurlijk helemaal compleet.

Muurcirkels

Omdat er nog iets ontbrak op het balkon, bestelde ik bij Dutch Sprinkles muurcirkels, waarvan ik de onderste twee zelf ontwierp.

Zomervakantie

De kinderen krijgen eindelijk zomervakantie. Ondanks het thuisonderwijs van de maanden april en mei, zijn ze hier toch wel heel erg aan toe.

Blijdorp

We beginnen de vakantie van de kinderen goed, door naar Blijdorp te gaan. Helaas is het er, ondanks alle maatregelen, echt kneiterdruk. Na twee uur gaan we snel weer weg. Voorlopig gaan we dus niet meer naar Blijdorp toe.

Tuttebel 6 jaar

Mijn tuttebel werd eindelijk 6 jaar en werd enorm verwend met een heleboel kaarten en cadeautjes. En we genoten weer van heerlijke taarten, cupcakes en nog veel meer lekkers.

Buisjes

Mijn bink kreeg nieuwe buisjes. Ook al kwam hij niet helemaal lekker uit de narcose, hij herstelde daarna snel. En met de mooie achtergrond in de lift, maakten we samen een liftie.

’t Zusje

Met mijn collegaatje ga ik uiteten bij ’t Zusje. Het eten is er heerlijk en het is zo lekker om weer even bij te kunnen kletsen met haar. Dat vind ik dus echt een nadeel van thuiswerken het niet even langs collega’s kunnen lopen voor een kletspraatje of samen de pauze doorbrengen. Dat zijn dingen die me nu wel aardig opbreken.

Say yes to the dress

De man mocht eindelijk een foto van me maken. Ik ben ruim tien kilo afgevallen en in de jurk die ik aan heb, voel ik me zo zeker. Na afloop vind ik de foto ook nog eens heel erg leuk en dat gebeurt eigenlijk maar zelden.

Skaten

Half juli kocht ik nieuwe skates en die zijn echt zoveel fijner dan de skates die ik eerst had. Maar dat ik er goed mee kan vallen heb ik inmiddels ook wel bewezen. Op een schaafplek op mijn arm, pijn in mijn hand, schouder en nek na, viel het qua schade gelukkig reuze mee. Zo eigenwijs als ik was maakte ik mijn rondje van twaalf kilometer wel gewoon af.

En er was nog meer in juli

Eindelijk zag ik mijn zusje weer en gingen we gezellig samen lunchen. Mijn tuttebel kreeg twee nieuwe brillen, wat echt hoognodig was. Ik deed de coronatest. We keken eindelijk weer naar de Formule 1 en zagen hoe Max niet helemaal lekker van start ging, maar zich tijdens de laatste race al weer goed herpakte. En ik heb flink kleding voor mezelf geshopt, de shoplog volgt binnenkort op mijn blog. Ook liet ik bloed prikken, maar daar kwam helaas niks uit naar voren. Huisarts heeft de klachten vergeleken met mijn bijna-burnout in 2017 en de klachten kwamen wel aardig overeen. Hij adviseerde om de vakantie af te wachten in verband met veel meer rust. Zijn de klachten er dan nog steeds dan gaan we verder kijken. Gelukkig is het al bijna vakantie.

Vooruitblik

De maand augustus zal vooral in het teken van onze zomervakantie staan. Wat kijken we daar allemaal enorm naar uit. Daar kun je uiteraard alles over lezen in augustus/september. Net als vorig jaar houd ik namelijk wel een blogvakantie, dat is me toen heel erg goed bevallen. Daarnaast heb ik geen idee hoe het zit met de wifi op onze vakantiebestemming. En op die manier creëer ik extra rust voor mezelf.

Wat was jouw hoogtepunt van de maand juli?

Volg Marieke Blogt ook op FacebookInstagram & Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.