Week van Marieke 44-2021 – slaaptekort, opruimen en feestjes

De eerste week van november zit er weer op. En wat voor een week, ik had te kampen met een slaaptekort, we hebben heel veel opgeruimd in huis en we vierden een aantal feestjes. Je leest het allemaal weer in de nieuwe week van Marieke.

Maandag

Vandaag heb ik weer lekker een kantoordagje. Het is zo heerlijk om van het uitzicht op de Willemsbrug te genieten. Ik krijg te horen dat ik sinds vorige week maandag officieel weer helemaal back on track ben en dat is wel echt superfijn. De tijd van de burn-out kan ik nu volledig achter me laten. Wel moet ik mijn grenzen blijven bewaken waar nodig, om herhaling te voorkomen.

Dinsdag

Vandaag werk ik maar een halve dag en mag ik gewoon lekker vanuit huis werken. Fijn, want om twaalf uur gaan we als een malle verder met opruimen van wat we van het weekend niet afkregen. Gelukkig komen mijn ouders, die net een paar dagen terug zijn van vakantie, ons helpen met het zemen van alle ramen. Morgen komen ze namelijk van de makelaar foto’s van ons huis maken. Als bedankje trakteren we mijn ouders lekker op Chinees, waar goed van gegeten wordt, zelfs door mijn tuttebel.

Woensdag

Voor ik ga werken, wordt mijn aandacht getrokken naar de lucht en de wolken. Het is weer supermooi om te zien.

Aangezien de fotograaf van de makelaar komt, ben ik alvast verhuisd naar de woonkamer van de buren, waar ik anderhalf uur mag werken. Tijdens het werken heb ik gezelschap van de buurpoezen. Het is best gezellig zo met de poezenbeesten om me heen. Ook al negeert één van de twee me volledig.

Na een drukke dag probeer ik nog even wat aan mijn blog te doen, aangezien ik best nog wel wat samenwerkingen heb. Helaas lukt het door alle chaos en drukte in mijn hoofd niet om er wat mee te doen. Als ik dit deel op Instagram zijn er meerdere bloggers die dit herkennen. Misschien is het dan toch ook een beetje de tijd van het jaar.

Donderdag

Ik heb slechts drieënhalf uur geslapen, niet echt veel als je nog een werkdag voor de boeg hebt. Gelukkig wel de laatste van deze week. Ik heb wel echt zin om nog een poosje te gaan knallen en maak er dus maar het beste van.

’s Middags kak ik echt volledig in. Als ik naar cola grijp voor een beetje caffeïne, dan weet ik dat het echt heel erg nodig is om te kunnen blijven focussen.

Vrijdag

Vandaag breng ik de kinderen naar school. Helaas is de N3 afgesloten, waardoor ik binnendoor moet rijden. Als ik zie hoe lang de file is terug naar huis, besluit ik mijn auto lekker bij school te laten staan en wandelend naar huis te gaan. Aangezien het fietspad ook is afgesloten moet ik ook nog omlopen, daardoor kom ik wel door het graffiti tunneltje. Daar is alles nog in Halloween sfeer, superleuk om te zien.

Ik heb mezelf getrakteerd op een heerlijke nieuwe hoodie van Raizzed. Voor de kinderen hebben we hier een aantal hoodies van en die zijn zo ontzettend fijn. Gelukkig hebben ze tegenwoordig ook een kledinglijn voor volwassenen, dus kan ik daar nu ook van genieten.

De kinderen hebben de schoolfoto’s gekregen. De foto’s zijn echt gemaakt zoals ze zijn. Zij lekker eigenwijs en hij lief en stoer. Ik ben wel echt heel erg blij met deze foto’s.

Aangezien mijn auto bij school staat, haal ik mijn bink op met de fiets. Hij mag achterop, maar we gaan zijn fiets wel even ophalen bij de bso.

Mijn tuttebel mag vandaag briefje zwemmen en ze doet het echt supergoed. Ze mag volgende week afzwemmen, wat echt superfijn is.

Zaterdag

Een dag zonder foto’s, vraag me niet hoe, maar blijkbaar kan dat dus nog. Nu moet ik zeggen dat ik wel foto’s heb gemaakt, maar die waren helaas niet scherp. Dus dan maar een keertje geen foto’s. Desondanks hebben we wel een hele fijne dag, die begint met voetbal en eindigt met een gezellig feestje bij vrienden.

Overigens zet ik vandaag wel een winactie online, je kunt broodtrommelkaartjes van MadebyBir winnen.

Zondag

De man is al op tijd de deur uit en ik rommel lekker wat aan in huis. Nu het zo heerlijk opgeruimd en schoon is, wil ik dat wel graag bijhouden. Zeker met het oog op eventuele bezichtigingen binnenkort. De kinderen genieten ook van het niet zoveel hoeven. Mijn tuttebel ontwerpt een jurk voor Merkmeisjeskleding en mijn bink leest een boek over de natuur.

Als ik uitgebreid wil gaan douchen blijkt dat we geen warm water hebben. Gisteren rook ik al een penetrante lucht in de keuken, nadat mijn tuttebel had gedoucht, maar konden we niks vinden. We dachten dat het van buiten kwam. Niets is minder waar, want als ik de stekker uit de boiler haal om hem uit en aan te zetten, zie ik dat de stekker is doorgebrand. We hebben echt enorm veel geluk gehad, want voor hetzelfde geld brand de hele boel af. Ik baal wel, want moet eigenlijk wel echt mijn haar wassen. Lang leve krullen die je nog een beetje kunt fatsoeneren.

Samen met de kinderen ga ik naar de verjaardag van de oudste van mijn vriendin. De man stort zich ondertussen, na een telefoontje met een vriend over de elektra, op de stekker en het stopcontact van de boiler. De kinderen vermaken zich prima met hun vriendjes en zijn heerlijk aan het spelen. En de man weet gelukkig de boiler weer aan de praat te krijgen, scheelt toch een hele hoop geld voor een nieuwe.

Ondanks hier en daar wat slaaptekort, hadden we een prima week. Hoe was jullie week? Ik lees het graag in de comments hieronder.

Volg me ook op Facebook, Instagram en Pinterest

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. Wendy
  8 november 2021 / 6:43 am

  Hebben jullie nog iets gehoord over de bezichtiging en het bod op het huis dat jullie vorige week hebben gedaan? Ben benieuwd of jullie het huis hebben?

  • Marieke
   Auteur
   8 november 2021 / 7:13 am

   Hi Wendy,

   Dank je wel dat je er naar vraagt. . Ik kom daar binnenkort op terug, zodra we meer weten. Ik hoop stiekem volgende week al 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen