Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Ziek, sportchallenge en Schoorlse duinen – Mariekes Weekly 42-2019

Er staat weer een nieuwe Mariekes Weekly klaar, bomvol foto’s. Afgelopen week waren zowel mijn tuttebel als de man ziek, kwam ik uit mijn comfortzone door een sportchallenge aan te gaan en wandelden we heerlijk door de Schoorlse duinen. Lees je mee?

Maandag

Mag ik met mijn binkie naar de voetbaltraining en heeft hij voordat de training begint even één op één tijd met de trainer. Ondertussen ligt mijn tuttebel op mijn schoot te slapen, omdat ze niet fit is.

Dinsdag

Omdat mijn tuttebel af en aan vrij hoge koorts heeft, blijven we samen een dagje thuis en brengen we een bezoekje aan de huisarts, om haar even na te laten kijken. Ondanks de hoge koorts voelt ze zich verder niet ziek. In de wachtkamer begint ze spontaan het woord verstoppen te spellen en te lezen.

‘s Middags komt de bestelling van de homesale van Billy & Lilly binnen en uiteraard moet er even gepast worden.

En als ik aan het einde van de dag naar buiten kijk, vang ik deze mooie zonsondergang zonder filters of bewerkingen.

Op Facebook kwam ik een sportchallenge van Studioconline tegen. Omdat het een gratis challenge is, heb ik me meteen opgegeven, gewoon om eens te kijken of zoiets me wel bevalt. Dus sta, zit en lig ik me ‘s avonds in het zweet te werken om al de oefeningen te doen. Maar het voelt goed en dus ben ik benieuwd naar de volgende challenge.

Woensdag

Krijgen we de schoolfoto’s binnen en de broerzusfoto is echt heel erg leuk geworden (kwaliteit is wat slecht, omdat ik een foto van de foto heb gemaakt).

Samen met mijn lieve vriendinnetje ga ik naar de Ladies Night toe. We hebben het echt goed naar ons zin en Wat is dan liefde? is echt een heerlijke feelgood movie.

Donderdag

Dagelijks loop ik langs de tekst, I have to change to stay the same. Deze tekst blijft me intrigeren en zorgde er vorig jaar al voor dat ik een weekend helemaal alleen wegging. En ook nu staat er weer zo’n weekend alleen weg gepland eind volgende maand. Daar heb ik nu al zoveel zin in, kan me niet snel genoeg eind november zijn.

Vandaag doe ik de tweede instructievideo van Studioconline en ondanks dat het best pittig is, geeft het me zo’n enorm lekker gevoel dat ik het nog leuk vind om te doen ook.

Vrijdag

Mag ik met mijn tuttebel mee naar de kinderboerderij en ze vindt het helemaal geweldig dat ik met haar mee ga.

Jammer genoeg zoekt ze ‘s middags alleen maar ruzie met mij en haar broer, waardoor de sfeer er niet gezelliger op wordt. Denk dat het de nasleep is van steeds hoge koorts hebben. Gelukkig kan ze nog wel lief samen met mijn binkie de plantjes doen.

Na het zwemmen en avondeten ga ik naar mijn vriendinnetje toe, om heerlijk een avondje te gaan plakken in mijn vakantiedagboek.

Zaterdag

De man is gisteravond al ziek zijn bed in gedoken en helaas is het er vandaag niet beter op geworden. Omdat we met vrienden hebben afgesproken, besluit ik om alleen met de kinderen te gaan. Iets wat ik best wel een dingetje vind, omdat ik er nog niet eerder alleen heen ging. Maar het is er supergezellig, we gaan heerlijke wandelen in de Schoorlse Duinen en sluiten af met pannenkoeken en poffertjes.

Zondag

Vandaag hebben we echt een heerlijke pyjamadag. De kinderen vermaken zich op de Ipad en knutselen gezellig samen. Terwijl wij de kasten alvast leegruimen, zodat we volgend weekend de nieuwe kasten kunnen gaan vullen.

Voor het avondeten maak ik tagliatelle ai funghi, naar het recept van Francesca Kookt. Het is weer heerlijk.

Als de kinderen op bed liggen, doe ik nog even een keertje de instructievideo van de tweede dag van de challenge. Om de week goed af te sluiten.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.