Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Ladies Night in Kinepolis – over shoppen, goodiebags en de loterij

Op mijn Instastories kon je al zien dat ik afgelopen woensdag naar de Ladies Night in Kinepolis ben geweest. En in een vorige blog kon je ook al lezen dat het dit keer de film Wat is dan liefde? was die op het programma stond. Vandaag vertel ik je alles over de Ladies Night, over shoppen, goodiebags en de loterij. 

Ladies Night

De Ladies Night is een event wat Kinepolis een aantal keer per jaar organiseert. Er wordt een selectie gemaakt uit films speciaal voor vrouwen en daar wordt dan op deze avonden extra aandacht aanbesteed. Zo zijn het vaak romantische komedies, die getoond worden. Zowel Engels- als Nederlandstalig. Het kan daardoor wel voorkomen dat er soms een maand of vier geen Ladies Night is, omdat er dan gewoon geen geschikte films uit komen. Maar daarnaast kan het ook gebeuren dat er soms twee keer in een maand een Ladies Night is, omdat er dan toevallig meerdere films uitkomen.

Welkom

Speciaal voor deze avond lag er een rode loper uit en stonden de romantische ballonnen al klaar bij de ingang. Normaliter krijg je bij binnenkomst een welkomstdrankje aangeboden, maar dit keer was het juist na de kassa’s pas. Slim gedaan, want nu kon je met je drankje meteen doorlopen naar het shopgedeelte.

Shoppen

Tijdens zo’n Ladies Night kun je uitgebreid shoppen bij de, speciaal daarvoor geselecteerde, kraampjes. Deze kraampjes zijn gericht op de vrouwen die die avond komen. Zo vind je er beauty, fashion en lifestyle en in ons geval kreeg je ook nog een lekker hapje aangeboden namens één van de restaurants in onze stad.

Goodiebag

In de filmzaal vind je op jouw gereserveerde stoel een goodiebag vol handige producten. Die je na afloop mag meenemen naar huis om uit te proberen en te testen. Naast deze producten vind je ook nog vaak wat kortingsbonnen in je tas. In de goodiebag bij onze film zaten zowel een kortingsbon voor een hightea als voor de sauna. De producten die dit keer in de tas zaten, waren wasmiddel en een wc verfrisser, wat ik zelf wel een beetje raar vond trouwens. Ik kreeg namelijk meteen de indruk dat wij als vrouwen er alleen maar even tussen uit mogen voor de film, maar dat we daarna snel weer terug naar huis mogen om te wassen en te poetsen. Niet echt slim gedaan en ik hoorde meer vrouwen daarover wat zeggen.

Loterij

Zodra iedereen in de zaal zit, wordt er voor dat de film begint, nog een loterij gehouden onder alle vrouwen in de zaal. Dit gebeurt door middel van de stoelkaartjes die op dat moment zijn verkocht. En de meest fantastische prijzen worden weggegeven, zo zat er twee keer een hightea bij, maar ook stokjes van rituals en cadeaubonnen van beautysalons. Echt superleuk dus, als je het wint, want dat deden wij helaas niet.

Volgende Ladies Night

Ben je nu benieuwd naar zo’n Ladies Night. Dan heb ik goed nieuws voor je, de eerst volgende Ladies Night laat namelijk niet lang meer op zich wachten. Deze vindt plaats op 6 november met de film Last Christmas. Geen zin in een kerstfilm, wees niet getreurd, want op 27 november kun je ook nog eens terecht voor de Ladies Night van Huisvrouwen bestaan niet 2.

Ben jij al weleens naar een Ladies Night geweest? Ik lees het graag in de comments hieronder.

Deze blog kwamt tot stand middels een samenwerking. Echter heeft dit geen invloed op mijn mening.

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. Marianne
  19 oktober 2019 / 7:13 am

  Ik ga heel vaak bij Pathe. Afgelopen week voor het eerst de ‘gewone’. Normaal de deluxe versie met de hele avond hapjes, prosecco etc. En een bak popcorn en flesje drinken in de zaal met een loterij met na afloop bij de deur een overvolle goodiebag met van alles, van make-up tot tijdschriften. Dit keer dus geen deluxe-versie. Heb het idee dat onze Pathé die niet meer heeft. Dit keer dus 1 drankje, flesje water en bak popcorn op je stoel en een minder volle goodoebag. Er zat een tijdschrift in, kortongsbonnen, sachet dagcreme, een deo, blikje 0.0 blondbier, een hoestspray, zakje snoep en rijstwafels.

  • Marieke
   Auteur
   19 oktober 2019 / 7:29 am

   Jammer dat de luxe Ladies Night daar niet meer is!
   Bij sommige Kinepolis bioscopen hebben ze volgende maand wel een VIP Ladies Night. Daar ben ik wel heel erg benieuwd naar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.