Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

3 maanden

Kwart voor acht is het als ik Luca voor het eerst hoor. En ik ga hem halen. Als hij ziet dat Erik nog slaapt gaat hij snel weer van het bed af en gaat de woonkamer in. Hij wil Bumba kijken. Ik zet de dvd aan en ga daarna bij Giulia kijken. Ze ligt wakker te worden. Ik vraag me wel af waarom wij een ledikant voor haar hebben, want ze ligt het liefste dwars in bed 😉
Ik verschoon beide kinderen en daarna maak ik de flessen. Erik is inmiddels ook al uit bed.
Hij geeft Giulia de fles en ik doe lekker op mijn gemak mijn ding in huis.

Als de flessen leeg zijn, gaat Erik een ontbijtje maken. Na het ontbijt leg ik Giulia weer op bed en Erik gaat stoffen terwijl ik de bedden verschoon. Luca gaat Erik mee helpen. Zo leuk om te zien dat hij Erik in alles imiteert.

Als we helemaal klaar zijn, gaan we Luca aankleden en daarna ons zelf. Giulia is inmiddels ook wakker geworden. En ik kleed haar ook aan, want na haar fles gaan we naar de stad toe. Die is tegenwoordig elke zondag open en dat is wel echt ideaal.
In de stad is het echt heel erg rustig, maar dat is eigenlijk best lekker. Dus we gaan in het vervolg wel op zondag naar de stad, als we iets nodig hebben.
Behalve luiers kopen we niks. Ik had op de site van Prenatal nog iets leuks gezien, maar dat blijkt in het echt niet echt leuk te zijn. Dus dan zijn we snel klaar. We doen nog wel even boodschappen voor vanavond. De rest komt van de week wel.

Zodra we klaar zijn in de stad gaan we weer naar huis. Giulia is in de auto in slaap gevallen, maar eenmaal thuis is ze weer wakker. Toch leg ik haar op bed. En ook Luca mag lekker even gaan tukken. Hij doet in eerste instantie moeilijk, maar valt toch best snel in slaap.
Ik ga even heerlijk wat programma’s terug kijken en Erik is achter de Imac bezig.
Giulia heeft er toch niet zoveel zin meer in, dus mag ze lekker met me kroelen. En daarna geeft Erik haar de fles.
Als mijn programma’s zijn afgelopen, leg ik Giulia, die inmiddels wel moe is, in bed. Ze valt vrijwel meteen in slaap. Niet lang daarna wordt Luca wakker. Hij komt lekker op de bank zitten. Even wat chippies eten en daarna gaat hij spelen. Al snel kruipt hij toch weer op de bank en wil weer Bumba kijken. Maar aangezien ik Bumbamoe ben, pak ik 101 dalmatiërs uit de kast. En hij vindt het echt helemaal leuk. Kijkt voor het eerst een kwartier lang zeer geconcentreerd naar een film.

Daarna wordt er helaas al weer om Bumba gevraagd, maar Luca bedenkt zich ook weer snel en gaat met Erik met duplo spelen. Er worden weer hoge torens gebouwd.
Ik zit ondertussen een blog te schrijven over mijn ervaringen met dragen, zie ook https://www.mariekeblogt.nl/reviews/draagzak-of-draagdoek

Tegen half zes gaat Erik koken en geef ik Giulia de fles. Daarna gaan we lekker eten en ligt Giulia heerlijk te spelen in de box. Luca eet weer goed, maar ja het is dan ook spekkie naar zijn bekkie.

En dan is het al weer 18.39 uur, drie maanden geleden werd onze kleine dame op mijn buik gelegd. Het gaat echt weer snel! En ik geniet volop van Giulia.

Luca gaat in bad. En ik neem Giulia mee onder de douche. Kan ik ook meteen het kraamcadeautje van een twittervriendinnetje uittesten. En het werkt echt perfect. Het is een grote washand die ik ook helemaal over mijn onderarm kan doen, zodat ik meer grip heb om Giulia vast te houden.

Na het badderen is het bedtijd. Luca gaat lief slapen, maar Giulia heeft haar moppermomentje, dus kroel ik haar lekker in slaap.
Het weekend is weer veel te snel voorbij gegaan helaas. Dus nu genieten we nog even van deze zondagavond. En wens ik jullie ook een fijne avond.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.