Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Vrolijke rugzakken voor een nieuw schooljaar – Zoocchini – review

Hoewel we massaal met zijn allen aan het aftellen zijn voor de zomervakantie, liggen de schappen van de winkels alweer vol met schoolspullen voor het nieuwe schooljaar. Ook de webwinkels hebben hun voorraden aangevuld, zo ook de rugzakken in de webshop van Kleine Giraf.

Kleine Giraf

Al eerder had ik de eer om producten te mogen reviewen voor Kleine Giraf. Naast een webshop is Kleine Giraf ook nog distributeur van diverse merken, waaronder Sophie de Giraf, Milestone™, Miniroom en Zoocchini.

Voor het eerst naar school

Giulia gaat na de zomervakantie naar school toe en ik wilde voor haar een leuke rugzak hebben. Het tasje wat ze nu gebruikt, heeft ze al sinds ze op het kdv zit en is echt te klein voor een beker, broodtrommel en reservekleding.

Zoocchini

Hoewel het voor de hand ligt, om rugtassen te kopen van bekende thema’s, wilde ik eigenlijk eens iets aparts, iets waar niet iedereen mee loopt. De mail van Kleine Giraf met de rugzakken van Zoocchini kwam dus ook als geroepen, zij hebben echt geweldige kinderrugzakken in hun assortiment zitten.

Aparte rugzakken

De tassen hebben allemaal een dierenthema en kenmerken, waardoor ze echt op dieren lijken en het voor de kinderen ook nog eens extra leuk wordt. Van Kleine Giraf ontving ik voor zowel Luca als Giulia een tas.

Devin en Allie

Wij hebben Devin the Dinosaur en Allie the Unicorn mogen verwelkomen. En de kinderen reageerden al meteen enthousiast. Deze tassen willen ze echt wel gebruiken voor school. Sterker nog, ze hebben ze al even uit mogen testen voor het logeerpartijtje enkele weken geleden.

Zee van ruimte

Het hoofdvak is erg ruim, ik kon er met gemak hun kleding in kwijt en dan ook nog knuffels, want die mochten tijdens het logeren natuurlijk niet ontbreken. Naast het hoofdvak zitten er aan de buitenkant ook nog twee netvakjes, waar makkelijk flesjes drinken in kunnen staan. En de tas heeft ook nog een voorvakje met een netje, handig voor als je kinderen op de fiets naar school gaan en je een fietssleutel moet bewaren.

Details

Stiekem ben ik ook verliefd op de tassen en dan vooral op de details. Zo heeft Devin klauwtjes en scherpe tanden, maar ook een heus staartje. Allie heeft naast haar hoorn ook nog vleugeltjes en oortjes. Ik vind ze beide echt superschattig.

Collectie Zoocchini

Naast Allie en Devin zijn er nog vier andere varianten van de rugzak. Daarnaast heeft Zoocchini ook nog een uitgebreide collectie aan badcapes, washandjes, ondergoed en rammelaars.

Hebben jullie al schoolspullen voor volgend schooljaar aangeschaft? Ik lees het graag hieronder in de reacties.

Dit blog kwam tot stand middels een samenwerking.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.