Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Het Supervrolijke magische woud en de gemene gigazwam – winactie

Kinderboekenweek 2021 is al een week in volle gang. Het doel van deze tien dagen, kinderen bewuster maken van lezen. En lezen is natuurlijk het allerleukste als het boek de kinderen ook aanspreekt. Van Uitgeverij Deltas kregen wij het boek Het Supervrolijke Magische Woud en de gemene gigazwam. In deze blog kun je alles lezen over dit boek en we mogen ook nog een exemplaar weggeven. Lees snel verder voor de hele recensie en de voorwaarden van de winactie.

Het Supervrolijke Magische Woud en de gemene gigazwam, ISBN 9789044760941, Uitgeverij Deltas

Het Supervrolijke Magische Woud en de gemene gigazwam

Vijf dappere helden. Eén groot avontuur. Het supervrolijke Magische Woud is de allerleukste leuk plek in de hele wereld, maar heel af en toe komt er een slechterik langs om de vrede te verstoren. Een piepklein paddenstoeltje groeide uit tot een gigantische gemene zwam die de macht in het Woud wil overnemen. Alle hoop is gevestigd op vijf dappere helden. Alleen zij hebben de kracht om de kwaadaardige Fungus te stoppen voordat hij met zijn giftige sporen het hele Woud vernielt.

Wat vind mijn bink van het boek?

Toen het boek donderdag binnenkwam werd het meteen in beslag genomen door mijn bink. Ieder moment dat hij er in kon lezen, pakte hij het boek erbij. Zondagochtend kwam hij uit bed met de mededeling dat hij het boek uit had. Daarnaast vertelde hij ook dat dit echt het allerleukste boek was dat hij ooit heeft gelezen. Inmiddels zijn we al heel wat boeken verder, dus dit is wel echt een enorm compliment voor auteur Matty Long. Het boek staat vol supergrappige zwartwit illustraties en heeft 190 bladzijdes. De letters zijn wel vrij groot, ondanks dat het boek geschikt is voor 8-12 jarige. Daardoor leest het wel makkelijk weg. Wat ook wel blijkt, want mijn bink was er daarom ook zo door heen. Overigens vinden ze het boek op school ook erg leuk, want het boek mocht mee in verband met de kinderboekenweek en is al ingepikt door één van zijn klasgenoten.

Winactie

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar dit supervrolijke boek? Dan heb ik goed nieuws voor je, van Uitgeverij Deltas mag ik namelijk een exemplaar van het boek weggeven. Lees de voorwaarden hieronder goed om teleurstelling te voorkomen.

Wat moet je doen?

 • Laat hieronder in een reactie weten dat je mee doet en voor wie je mee doet.
 • Volg me op FacebookPinterest en Instagram. Dit is niet verplicht, maar zou ik wel superleuk vinden.
 • Het bericht delen op Facebook of Instagram zou ik ook enorm waarderen. Deel je het bericht vergeet me dan niet te taggen dan kan ik een extra lootje toevoegen.
 • Laat een geldig emailadres achter als je reageert in de comments, anders kan ik je geen mail sturen. Voor de privacygegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring.
 • Beantwoord de mail binnen 48 uur, anders zal ik een andere winnaar kiezen. Voor meer informatie over de winactie, lees de disclaimer.
 • De winactie loopt tot en met vrijdag 22 oktober.
 • Zaterdag 23 oktober zal ik de winnaar een mailtje sturen, i.v.m. de privacywet zal er over de winnaar niet worden gecorrespondeerd.

Volg me ook op Facebook, Instagram en Pinterest

Volg:
Delen:

15 Reacties

 1. Marja
  16 oktober 2021 / 1:34 pm

  Leuk voor de klassenbieb

 2. Imina Jaarsma
  16 oktober 2021 / 7:57 am

  Super leuke actie voor mijn zoontje! Ik waag dan ook graag een kansje voor hem!

 3. Andrea
  16 oktober 2021 / 4:17 am

  Dit lijkt me een super leuk boek voor mijn zoon Pim. We zijn nu bezig in de Magische apotheek. Ook erg leuk om te lezen. Pim leest niet graag, dus lezen we veel samen. Wie weet gaat hij dit boek wel lekker zelf lezen!

 4. Lana
  15 oktober 2021 / 12:08 pm

  Ik doe graag mee voor mijn dochter. Ze is nu nog iets te jong voor dit boek, maar ze is wel gek op paddenstoelen! Dus ze gaat hem zeker leuk vinden.

 5. Marian B
  15 oktober 2021 / 10:34 am

  Het lijkt me een mooi boek voor mijn zoon. Hij kan wel wat leesstimulans gebruiken. Fijn dat de letters wat groter zijn dan schrikt het hem niet zo snel af. De tekeningetjes zal hij ook leuk vinden, daarom doe ik graag mee.

 6. Trotsema fati
  15 oktober 2021 / 9:05 am

  Met dit boekje ga ik mijn dochtertje heel blij maken haar grote hobby is lezen en nieuwe boeken ontdekken.

 7. Maria
  14 oktober 2021 / 11:39 pm

  Yes! Dochter Arwen (9) is een echte boekenfreak! Ze heeft in de senaat van de kinderjury gezeten plus heeft een eigen boekenvlog gehad waarvoor ze Paul van Loon, Mark Janssen en Dolf Veroen heeft geïnterviewd. Ondanks het feit dat ze daar nu mee is gestopt, verslindt ze nog steeds het ene na het andere boek, waarna deze weer worden gedoneerd aan een lokaal initiatief dat cadeaus inzamelt voor kinderen uit minderbedeelde gezinnen. Van dit boek wordt zij zeker te weten erg blij!

 8. 14 oktober 2021 / 10:05 pm

  Superleuke winactie ♡ graag voor mijn boekenwurm sjors… ze is nog maar 7 maar vind de boeken van deze leeftijdscategorie al fantastisch! Leest zo ontzettend graag en mama is een beetje door de boeken heen en weet soms niet meer wat ik voor haar moet kiezen! Liefs yvonne

 9. Peggy
  14 oktober 2021 / 8:00 pm

  Dit boek ziet er leuk uit! Mijn zoontje krijgt zoveel plezier in zelf lezen.. Ik maak dan ook graag kans voor hem!

 10. Ka8leen
  14 oktober 2021 / 6:48 pm

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje van 10. Ziet er een heel tof boek uit en klinkt ook heel goed als ik hierboven lees. Ik duim!

 11. G.T.
  14 oktober 2021 / 6:48 pm

  Ik maak graag kans voor mijn zoontje, hij heeft deze week het laatste deel van Dolfje Weerwolfje uitgelezen en dus ben ik op zoek naar andere leuke boeken. Als jouw zoon zo enthousiast is, vindt de mijne het misschien ook een tof boek. Dat willen we graag uitproberen 😉
  Helaas geen social media hier.

 12. Stephanie Bakker
  14 oktober 2021 / 6:00 pm

  Leuke winactie! Boek lijkt ons ook heel leuk! Wij willen hem graag winnen, hopelijk gaat Rick er dan ook weer eens voor zitten, hij leest niet graag. En anders Shanna! Die heeft net leren lezen en geniet hier nu al onwijs van

 13. Anna
  14 oktober 2021 / 9:54 am

  Ziet er mooi uit, ik wil mijn zoontje er graag uit voor lezen!

 14. elisabeth timmermans
  14 oktober 2021 / 7:05 am

  leuke actie voor kleindochter lise

 15. Irma Schot
  13 oktober 2021 / 10:03 pm

  Als er boeken te winnen zijn zijn wij van de partij! X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.