Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Bananas nieuwste series – Meet the Huggers – review

Aangezien er al heel veel gezegd is over het coronavirus. Vind ik het gewoon tijd voor een wat luchtigere blog. Zoals een leuke review over Bananas, het verzamelspeelgoed dat je bewaart in banaantjes. Er is nu namelijk een nieuwe serie uit, Bananas Huggers. Dezelfde bananen om te pellen, maar met andere wezentjes en andere verrassingen. In deze blog lees je er alles over.

Bananas

Verzamelspeelgoed is in deze dagen echt een hot item onder kinderen in de leeftijd van vier tot twaalf jaar. Ook de Bananas behoren tot dit zogenaamde verzamelspeelgoed. Heel eerlijk maar voor kerst 2019 had ik er nog nooit van gehoord, maar mijn bink kocht ze voor mijn tuttebel als kerstcadeau en zij werd er wel heel gelukkig van.

Meet the Huggers

In de nieuwe serie Bananas Huggers vind je twaalf verschillende banaantjes die je kunt sparen. Ieder banaantje heeft zijn eigen wezentje met naam en zijn eigen verrassingen. De bananen zijn verpakt in speciale verrassingszakjes en in iedere banaan zitten drie verrassingen.

Verrassingen

Bij het openen van het verrassingszakje vind je een mooi gekleurd banaantje met daar bij een van de huggers. In de verrassingen vind je een gezichtsmasker wat aangebracht moet worden met water, diamantsteentjesstickers, een huggersticker en een selfie van de hugger met zijn best friend.

Wat is er leuk aan de huggers?

De huggers onderscheiden zich van de andere Bananas wezentjes, doordat je echt met ze kan kroelen. Zo kan je ze om de banaan zelf doen, maar je zou ze ook op je vingers kunnen zetten of bijvoorbeeld in een vlecht of staart kunnen doen, zodat ze lekker met je kunnen kroelen. Zowel mijn bink als mijn tuttebel vinden ze helemaal geweldig. En sinds ze deze wezentjes hebben, worden ze overal heen gesleept.

Ben je al nieuwsgierig geworden naar deze kleine wezentjes? Je koopt de Huggers bij Bol.com.

Volg me ook op FacebookInstagram & Pinterest

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. Will
  18 maart 2020 / 11:48 pm

  Wat een leuke Huggers!
  De kleine wezentjes lijken wel een beetje op de fingerlings.
  Die waren erg geliefd bij mijn kleindochters.
  Zet ze even op mijn verlanglijstje bij Bol.com.

  • will
   18 maart 2020 / 11:50 pm

   Ze kosten trouwens maat 8,99, wat niet duur is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.