Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Sneeuw, Rotterdam en To Be – Mariekes weekly 4-2019

Hoewel ik, naarmate de week vorderde, minder fit werd, was het wel weer een fijne week. We hadden sneeuw en hadden veel qualitytime met zijn viertjes. Vooral het weekend was er eentje waar een grote, mooie strik om kon, wel een roze uiteraard.

Maandag

Hoewel mijn lichaam me nog steeds in de steek laat en ik stik van de pijn, ga ik gewoon werken. En laat ik me ‘s middags zelfs naar buiten sturen door mijn collega, omdat ik echt even wat meer moet bewegen. Hij heeft gelijk, want te weinig beweging maakt het alleen maar erger eigenlijk. Dus loop ik een mooi rondje en maak weer een mooie foto van dit stukje Rotterdam.

Dinsdag

Vandaag geven ze sneeuw op en de kinderen zijn er helemaal klaar voor. Goed ingepakt gaan ze de deur uit. Foto is blurry, maar wat mij betreft perfect.

Er valt in korte tijd best wel wat sneeuw en het uitzicht vanaf mijn werk is best mooi.

Woensdag

Ligt er nog steeds sneeuw, maar loop ik toch tussen de middag een klein rondje, omdat ik nog steeds pijn in mijn heupen heb.

De kinderen vermaken zich ondertussen prima op de bso met al die sneeuw.

Donderdag

Maak ik eigenlijk helemaal geen foto’s. Het is er gewoon niet van gekomen, wat ook weleens kan gebeuren natuurlijk.

Vrijdag

Breng ik de kinderen naar school en heeft Giulia voor het eerst een speeldate met een meisje uit de klas.

Dit eyeshadowpalette kocht ik tijdens mijn weekend weg alleen bij de DM, maar was het min of meer vergeten. Op Instagram kreeg ik diverse tips wat ik er mee kon doen! Nu nog de ultieme manier vinden om te blenden. Heb jij de tip voor me of wil je het me in het echt laten zien, dan hoor ik het graag.

Ik geniet even heerlijk van de rust op deze vrijdagochtend, waarop ik van mezelf niet zoveel hoef, omdat rust soms ook gewoon even nodig is.

Giulia speelt ‘s middags heerlijk met haar vriendinnetje. Vanwege de privacy van dit meisje, deel ik daar verder ook geen foto’s van.

Zaterdag

Gaan we met zijn viertjes gezellig naar Rotterdam met de trein.

Bij Bijenkorf koop ik twee bedels voor mijn nieuwe Pandora armband die ik vorige week van de man voor mijn verjaardag kreeg. Ik hartje rosegoud!!

De kinderen vinden Rotterdam wederom leuk, vooral de Markthal is erg interessant, maar dat komt vooral omdat er heel veel eten is en ze het plafond erg mooi vinden.

Samen lopen ze naar station Blaak en doen ze alsof ze oude mensen zijn door elkaar een arm te geven.

Zondag

Bij cultureelcentrum To Be hebben ze open dag. Aangezien we Giulia ook graag iets willen laten doen, gaan we kijken bij kunsthoppen, kleuterdans, hiphop en ballet. Uiteindelijk vindt ze kleuterdans het allerleukste en kan ze daar binnenkort mee gaan starten.

‘ s Middags kruip ik onder een dekentje, omdat ik me allesbehalve lekker voel en op die manier hoop dat ik een stuk fitter ben als ik weer mag gaan werken.

Hoe was jullie week, nog leuke dingen gedaan? Ik lees het graag hieronder.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.