Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

De week van Marieke 11-2020 – aanrijding, nieuwe vriendinnen en de Maasvlakte

Het was me het weekje wel zeg. De trein waar ik in zat had een aanrijding, ik kreeg drie nieuwe vriendinnen en we gingen uitwaaien op de Maasvlakte. Gewoon om even de boel de boel te laten, voordat de overheid de scholen zou gaan sluiten in verband met het coronavirus. Je leest het allemaal weer in een nieuwe de week van Marieke.

Maandag

We hebben allemaal weleens van die lifegoals. En maandag had ik er eentje, toen ik moest tanken. Eindelijk had ik nullen, zowel bij het bedrag als bij de liters. Ik kan daar zo blij van worden.

Dinsdag

Wil ik op tijd op mijn werk zijn. En als de kinderen meewerken en ik de trein heb gehaald die ik graag wilde halen, lijkt dat helemaal goed te komen. Maar ook het openbaar vervoer is soms niet wat het lijkt. Door een overmoedige vuilniswagenchauffeur, die nog met zijn achterkant over de rails staat, botst de trein er tegenaan. Hierdoor lopen we vertraging op en kom ik pas om kwart voor negen binnen.

Ik sluit mijn dag af met een heerlijke HIIT workout van Studio C Online. En ga echt volledig stuk.

Woensdag

Mijn vriendin scoorde vorige week op Marktplaats wat Disneypoppen, die er zo ontzettend leuk uitzagen, dat ik ook begon te speuren naar deze poppen. Ik scoorde Rapunzel, Belle en Merida. Mijn nieuwe vriendinnen kwamen woensdag binnen en ik vind ze echt helemaal geweldig. Vooral Merida met haar eigenwijze gezicht. Nu alleen nog bedenken of ik ze wel echt aan mijn tuttebel wil geven voor haar verjaardag of dat ik ze toch niet stiekem zelf houd.

‘s Avonds lees ik de kinderen nog even voor uit het boek Het Fluwelen Konijn. Waar de een bijna in me kruipt, hangt de ander zo ongeveer aan mijn lippen.

Omdat voor de tweede achtereenvolgende dag het bloggen niet wil lukken, iets met inspiratie en perfectie, kijk ik maar naar een aflevering van Temptation Island.

Donderdag

Beginnen mijn bink en ik de ochtend in het ziekenhuis, waar we een bezoek mogen brengen aan de KNO-arts. Aangezien hij al een aantal maanden doof is en niet alleen maar Oost-Indisch, wilden we dit toch laten controleren. Hij heeft veel vocht achter zijn rechtertrommelvlies, waardoor hij inderdaad doof is. We maken een afspraak voor buisjes maar of die doorgaat op de geplande datum valt nog maar te bezien.

Met de spierpijn van dinsdag nog in mijn lijf ga ik toch een barre workout doen. Het is heerlijk om te doen, maar vrees dat de spierpijn morgen nog erger is dan dat het al was.

Vrijdag

Nadat ik de kinderen heb weggebracht, ruim ik wat op in huis, zet mijn nieuwe vriendin (stofzuigerrobot) aan het werk en doe de was. Daarna kruip ik met een boek en een beker thee lekker op de bank. Gewoon omdat ik toe ben aan even helemaal niks. Gisteren begon ik in mijn pauze aan Verkikkerd van Lisette Jonkman en dit is echt weer een boek wat ik niet weg kan leggen.

In tegenstelling tot vorige week vrijdag, zit mijn haar best wel goed en ben ik weer blij met mijn krullen.

Mijn bink is bij een vriendje spelen en mijn tuttebel maakt sudoku’s van Hubelino. Binnenkort kun je hier meer over lezen. Maar ze vindt het erg leuk om te doen en is er best goed in.

Zaterdag

Halen we even wat boodschapjes, die ik niet kon bestellen. De kinderen vermaken zich prima bij het spelletjesscherm in de winkel.

Omdat het heerlijk weer is, gaan we ‘s middags nog even een rondje achtertuin doen. De kinderen op de fiets en wij lekker wandelend.

Als we terug komen ga ik even wat voor mezelf doen en maak nog een paar pagina’s in mijn jaarboek van vorig jaar. Het eerste halfjaar van 2019 is zo goed als af.

Zodra de kinderen op bed liggen, gaan wij voor de finale van Wie is de Mol?zitten. Maar niet zonder een bakkie en Tony’s. Helaas vliegt mijn mol er als eerste uit. Maar wat was het weer een heerlijk seizoen.

Zondag

Brengen we een bezoek aan de Maasvlakte, gewoon om even lekker uit te waaien op het strand en schepen te kijken in de haven. Zo zagen we naast de ONE Olympus, waarvan ik wist dat die in de haven lag, ook nog de ONE Grus.

Op het strand was het behoorlijk fris door de wind, maar dat hield de kinderen niet tegen om lekker te spelen met het zand.

Volg me ook op FacebookInstagram & Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.