Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Bye bye April – Mariekes Monthly #4

De maand april, een maand vol veranderingen, van veel overwerken tot stress in huis. En van gechagrijn tot gezelligheid. Je leest er meer over in Mariekes Monthly.

Werk

De eerste maand bij mijn “nieuwe” werkgever is voorbij. En ik heb inmiddels mijn draai gevonden. Ook rondom Eriks werk was er nieuws. Zo begon Erik deze maand bij een nieuwe werkgever, waar hij inmiddels ook al weer is gestopt, in verband met de afstand en de aandacht ten kosten van de kinderen, waardoor het er in huis niet gezelliger op werd. Gelukkig heeft hij al wel een nieuwe baan. Waar hij vandaag met veel plezier gaat beginnen.

Sporten

Hardlopen was een drama deze maand. Ik ging twee keer lopen, maar stopte er eerder mee dan ik wilde. De eerste keer kreeg ik last van mijn kuit. En de tweede keer zakte mijn broek van mijn billen af. Ik heb de motivatie van een steen, voor wat betreft hardlopen. Gelukkig ben ik wel gemotiveerd genoeg om andere oefeningen te doen, zodat ik toch bezig ben.

Op weg naar minder Marieke

Viel, ondanks het minder hardlopen, gelukkig niet tegen. Sterker nog, ik viel af. Minder dan dat ik in eerste instantie wilde, maar ik ben toch wel heel erg blij met het eindresultaat van deze maand.

Uitstapjes

Ook deze maand gingen we weer leuke dingen doen. Zo gingen we naar de AH Buitendag van Albert Heijn. Bezocht ik de ladies night van Kinepolis met mijn lieve vriendin. En hadden Erik en ik eindelijk weer een datenight samen en gingen we wat drinken in een eetcafé en naar Bankier van het Verzet in de bioscoop. Met Koningsdag brachten we een bezoek aan het dorp van vrienden. En genoten de kinderen zichtbaar van de muziek en de springkussens. Ook gingen we met de kinderen nog naar de bioscoop.

EPIC 6.0

Ik deed weer mee aan een nieuwe editie van EPIC. En ik werd enorm verwend met een ontzettend mooi pakket. Daarnaast was ik zelf natuurlijk ook weer lekker creatief. En de slinger die ik maakte voor mijn lootje, kun je binnenkort ook winnen. Houd mijn blog in de gaten.

Winactie

Deze maand organiseerde ik ook weer een hele leuke winactie in samenwerking met By Bird. Overigens kun je hier nog steeds aan mee doen tot en met 5 mei.

Blogweetjes

Een dank je wel aan alle bezoekers, die er wederom voor zorgde dat er groei zat in mijn blog. Ik ben zo ontzettend blij met jullie. De best gelezen blog van deze maand is toch wel de blog over het Gardameer.

Maand mei

De maand mei wordt weer een heerlijke maand met onder andere een bloghop, een weekend weg met Erik en vrienden en nog veel meer. Maar daarover in mei natuurlijk meer.

Wat was jullie hoogtepunt van april?

Volg:
Delen:

4 Reacties

  • Marieke
   Auteur
   6 mei 2018 / 8:50 pm

   Dank je wel Cynthia 🙂

 1. Christa
  2 mei 2018 / 7:24 am

  Toffe hoogtepunten Marieke! Vooral die van de 6 kilo’s minder 😉
  Je doet het hartstikke goed!!

  • Marieke
   Auteur
   4 mei 2018 / 9:57 pm

   Thnx Christa! Ben er ook superblij mee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.