Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Bye bye March – Mariekes Monthly 3-2019

Wat later dan wat je normaal van me gewend bent, maar vandaag staat er weer een maandoverzicht voor je klaar. In Mariekes Monthly kijken we terug op wat we in maart allemaal deden en uiteraard ook hoe de maand voor mijn blog was.

Qualitytime

Had ik vooral heel veel met de kinderen. Zo ging ik met de kinderen carnaval vieren samen met mijn vriendin en haar dochter. En met Nicole van Meisje Eigenwijsje en haar gezin. Maar ik ging ook met de kinderen naar de open dag van mijn werk en we gingen met zijn drietjes richting de Maasvlakte. De kinderen gaven een presentatie waar we met zijn vieren naartoe zijn gaan kijken.

De man en ik hadden een hele leuke datenight bij Di-rect. En samen met mijn vriendin ging ik naar Creativelife, wat wel echt heel erg leuk was. Maar daar lees je later deze week meer over.

Op weg naar minder Marieke

Hoewel ik heel graag wil, lukt het me op de een of andere manier niet om gedisciplineerd te blijven voor wat betreft eten. Doordeweeks gaat het prima, maar het weekend is echt drama. Momenteel weet ik ook even niet hoe ik dat goed aan moet pakken. Het enige waar regelmaat in zit is in het hardlopen. Hoewel dat ook niet altijd even goed gaat, is dat wel iets wat ik goed blijf volhouden. Ik wil minimaal één keer per week lopen, maar twee keer is beter en op één keer na, is dat eigenlijk de hele maand gelukt. En dat was toch wel echt een pluspunt. Goeie nieuws is ook dat ik nu echt ingeschreven ben voor de Harbourrun en er dus echt geen weg meer terug is. Ik heb er echt enorm veel zin in, ook al wordt het echt nog wel even aanpoten, want de bedoeling is om de tien kilometer te gaan lopen. Al houd ik wel een slag om de arm dat ik altijd terug kan vallen op de zes kilometer.

Blog

Na de teleurstellende bezoekersaantallen van vorige maand, is dat deze maand volledig hersteld en sterker nog, ik kreeg er ruim het dubbele aan bezoekers bij. Dus ik klaag absoluut niet. Naast een leuke winactie kwam er dit keer ook een betaald artikel online. Blijft een fijn gevoel als bedrijven je benaderen voor een artikel op jouw blog en er dan nog voor betalen ook.

Uiteraard deel ik ook dit keer weer de meest gelezen blogs. In maart waren dat er vijf.

Vooruitzicht

De maand april begint al lekker, zo mag ik een bezoekje brengen aan de gynaecoloog. Ga ik weer een dagje leren tijdens het Blogger by Nature event. Verder is er qualitytime gepland met vrienden en krijgen we bezoek uit het zuiden, waar ik echt heel erg naar uit kijk. We gaan naar het theater met de kinderen en ik ga met collegavriendinnen gezellig een hapje eten en naar een pubquiz. Al met al een lekkere maand dus.

Wat was voor jou het hoogtepunt van de maand maart? Ik lees het graag hieronder.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.