Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Pie Face Cannon – het slagroomspel voor jong en oud

Met twee kinderen die gek zijn op spelletjes doen en de winter voor de deur, is de keus, om een spelletje te spelen voor een review, snel gemaakt. Helemaal als ze dan ook nog eens lekker mogen kliederen met slagroom.

Hasbro Gaming

Is onderdeel van Hasbro, je weet wel de producent van onder andere My Little Pony. Wij hebben thuis al wat spelletjes van Hasbro Gaming, waaronder Monopoly en Ei-hoofd. Vooral die laatste vonden de kinderen geweldig, want ja spelen met water is zo nodig nog leuker dan spelen met slagroom.

Pie Face Cannon

De Pie Face Cannon is een heel ander soort spel, maar voor kinderen helemaal geweldig. Hier werd het spel met zijn tweeën gespeeld. Wil je je kind leren richten? Dan is dit spel daar uitermate geschikt voor. De ene speler draait aan het rad en de ander is de klos en mag met zijn kin voor het gat gaan liggen. Dat alleen ziet er al heel grappig uit.

Wij speelden het spel in de keuken, want het moet op een vlakke ondergrond gespeeld worden en zowel de salontafel als de eettafel zijn allesbehalve vlak. Daarnaast is het wel handig dat we het daar deden, want nu kon ik meteen alles wat onder de slagroom zat af doen, mijn keuken ook meteen weer eens gepoetst 😉

Wat vinden de kinderen van het spel?

De kinderen vinden het superleuk, althans mijn tuttebel vindt het vooral leuk als ze zelf op de knop mag drukken. Met haar hoofd door het gat vond ze wat minder. Mijn binkie daarentegen vond het echt geweldig om steeds slagroom te kunnen eten. Dat hij daardoor helemaal onder zat, maakte hem helemaal niks uit. Ze hebben vooral heel veel de slappe lach gehad tijdens het spelen van het spel. En ik kan ze niet anders dan gelijk geven, want het is ook echt hilarisch om te zien.

Wat vind ik er van?

Haha wil je dat echt weten? Voor iemand die, ja sorry iedere gek zijn gebrek, panisch is voor slagroom (don’t ask) is het niet echt een geweldig spel. Ik moet slagroom aanraken, ieuw!! Maar ja alles voor de kinderen. En zij hebben er echt veel lol in en het is heerlijk om te zien dat ze er zo van hebben genoten.

Tips

Ik heb nog wel twee tips voor je, zorg dat de slagroomspuitmond dun is, zodat deze goed in het gaatje van het kanon past. En je kunt het spel na afloop afwassen. Scheelt een hele hoop geplak voor als je het een volgende keer wilt spelen.

Waar te koop?

Pie Face Cannon kun je onder andere kopen bij, hoe kan het ook anders, Bol.com en Intertoys. Overigens verschillende deze wel aardig van prijs. Dus doe er je voordeel mee 😉

Vinden jullie kinderen het ook leuk om te mogen kliederen tijdens het spelen van een spelletje? Ik lees het graag hieronder in de comments.

Deze blog kan affiliate links bevatten, meer informatie hierover lees je in de disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.