Samen slapen, studiedag en Luca’s kamer – Mariekes Weekly 2-2019

Afgelopen week mochten de kinderen de hele week samen slapen, brachten we een halve dag door in Monkeytown en werd er verder geklust in Luca’s kamer. Wat we nog meer deden lees je in een nieuwe Mariekes Weekly.

Maandag

De eerste werkdag van de week ging best snel voorbij, ondanks dat ik best moe was, door twee spokende kinderen ’s nachts.

Als ik ’s avonds het haar van mijn tuttebel aan het doen ben, is ze weer heerlijk op dreef met haar uitspraken.

De kinderen slapen vanavond ook weer bij elkaar. En na hun slaaptekort van afgelopen nacht, zijn ze nu wel echt uitgeteld.

Dinsdag

Omdat ik mijn project op weg naar minder Marieke weer heb opgepakt, maak ik voor mezelf ’s avonds een omelet met paprika, ui, champignons, ham en wat kaas. Terwijl de rest pasta met boursin eet.

Na het eten is het alweer bedtijd. Maar ze gaan maar wat graag naar bed toe, nu ze samen op één kamer liggen. Ik vind het stiekem ook wel lekker, want nu kan ik tussen de kinderen in voorlezen. En let op het handje van mijn binkie.

Voor kerst kreeg ik een heuse lightbox. Tijd om die eens uit te proberen, zodat ik in de wintermaanden betere productfoto’s kan maken. Het is in ieder geval heerlijk om uit te vogelen hoe alles werkt. Oh en ik had ook nog een persoonlijke assistent die de lamp vast hield, de man! Het eindresultaat kon je trouwens zien in de Wintertag.

Woensdag

Hebben we beiden een lange werkdag en als ik thuiskom heb ik geen zin meer om te koken. Gelukkig hadden we hier al wel enigszins rekening meegehouden door kliekjes uit de vriezer te halen. Die er trouwens niet minder om smaken.

Donderdag

Worden we getrakteerd op een supermooie zonsopkomst. En heb ik weer een topuitzicht vanaf mijn werkplek.

Vrijdag

Begin ik de dag met een goed ontbijt en een beker Tastea.

Dat goede ontbijt heb ik wel nodig, want ik ga met de kinderen en de dochter van mijn vriendin naar Monkeytown. Waar zij lekker kunnen uitrazen en ik kan bloggen.

De kinderen hebben het prima naar hun zin en hoewel ik zelf een uur heb zitten balen, omdat ik even niks kon, heb ik nog aardig wat kunnen tikken.

’s Middags spelen we met zijn drieën Pie Face Cannon en hebben we de grootste lol.

Voordat de kinderen naar bed gaan, kroel ik nog even lekker met ze. Toch een voordeel dat ze nu samen slapen in één bed.

Zodra de kinderen op bed liggen heb ik lekker even metime met een maskertje en nagellak. Dit keer koos ik voor een macaronmasker en zwarte nagellak.

Zaterdag

Doe ik de weekboodschappen samen met mijn tuttebel. Terwijl mijn mannen bezig zijn met de kamer van mijn binkie. Binnenkort meer hierover.

Verder hebben we een heerlijk relaxte zaterdag en geniet ik van mijn moppies.

Aangezien het alweer even geleden is dat we een datenight hadden, gaan de man en ik vanavond samen naar de bioscoop. Waar we heerlijk genieten van Bohemian Rapsody. Heb je hem nog niet gezien? Het is echt een aanrader!!

Zondag

Begin ik met mijn hardlooprondje.

Heb ik een poets- en opruimochtend, terwijl de kinderen heerlijk spelen met duplo.

Als alles gedaan is, ga ik een begin maken met mijn “Erop uit” boek van Studio Ins&Outs, waar ik eerder al een bullet journal van bijhield.

Week 3 is begonnen, een week die in het teken staat van onder andere mijn verjaardag.

Hoe was jullie week? Ik lees het graag hieronder in de comments.

 

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. 15 januari 2019 / 12:59 pm

  Ik heb ook zo’n lightbox. Ik kocht de mijne bij de Action en vind hem erg leuk!

  • Marieke
   Auteur
   16 januari 2019 / 6:44 am

   Oh echt? Ik wist helemaal niet dat ze ze daar verkochten. Ook met aparte lampen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen