Bye bye April – Mariekes Monthly 4-2019

Zag je dat? Nee, nou dat was april die voorbijvloog. Ik blijf het bizar vinden hoe snel de tijd toch steeds weer lijkt te gaan. Maar april was wel een heerlijke maand. Records werden verbroken, uitjes gepland en ontdekkingen gedaan. Tijd dus voor een terugblik op deze heerlijke maand, die werd afgewisseld met herfst- en zonnig zomerweer.

Qualitytime

Hoewel ik dacht dat het wel mee viel voor wat betreft qualitytime in april, bleek het toch meer te zijn. Altijd fijn, want dat betekent dat we veel met en bij elkaar waren. Zo gaan we bij vrienden op visite, waar we gezellig blijven eten. De man en ik spelen samen Ticket to Ride. Waardoor we beide even niet in onze telefoon zitten, maar echt tijd hebben met elkaar. We gaan met zijn vieren naar Den Haag, waar we een rondje stad doen in verband met het wachten op det telefoon van de man. Ik ging samen met de kinderen lekker picknicken, want als het dan toch lekker weer is, dan moet je er ook gebruik van maken. We krijgen kennissen over de vloer vanuit Limburg en dat is echt heel erg gezellig. En ook gaan we zelf nog een dagje naar Zeeland, op bezoek bij vrienden, die daar in huisje zitten. Waar ik enorm geniet van mijn mannen die langs de kustlijn lopen om te ontdekken welke dieren er allemaal aan spoelen. En ik geniet van het fotograferen.

Uitjes

Zelf ga ik een dag naar Blogger by Nature, om weer wat meer bij te leren over bloggen. Het is een enorme gezellige en leerzame dag. En het ontmoeten van andere bloggers is ook wel heel fijn.

Ik ging uiteten met collegaatjes en aansluitend naar een pubquiz, wat wel erg gezellig was.

Op weg naar minder Marieke

Nu de inschrijving van de Harbourrun een feit is, ben ik er op gebrand om zo lang mogelijk te kunnen hardlopen. Het lukt me dan ook om van drie naar vier kilometer te gaan en uiteindelijk loop ik zelfs twee keer vijf kilometer. En daar ben ik echt supertrots op. Wellicht heeft dit ook te maken met de Wantijrun, waar ik me inmiddels ook voor heb ingeschreven. Hoewel dit op een doordeweekse avond is, lijkt het me wel tof om dit te kunnen lopen. Zeker nu ik weet dat ik de vijf kilometer ook daadwerkelijk kan lopen. Ik ben benieuwd of het me ook echt gaat lukken. Maar ik heb nog wel even de tijd daarvoor.

Qua afvallen staat het aardig stil. Ik kom niet aan, maar val ook niet echt af. Ligt ook aan mezelf, want waar ik doordeweeks best streng kan zijn voor mezelf, ben ik in het weekend net zo gedisciplineerd als een stoeptegel. Maar ooit moet dat ook goed komen, toch?

Blog

Het warme weer heeft duidelijk al sporen achtergelaten op mijn bezoekersaantallen. Maar helaas is het niet anders. Het is wat het is en ik moet het er maar mee doen. Maar aan de andere kant probeer ik het ook los te laten, want anders maak ik mezelf helemaal gek.

Uiteraard heb ik nog wel even de vijf best gelezen blogs van deze maand voor je op een rijtje gezet.

De laatste blog is trouwens ook een winactie, waar aan je nog steeds mee kunt doen 😉

Vooruitzicht

De maand mei wordt ook weer een heerlijke maand. Zo gaan we deze maand een lang weekend weg met zonder kinderen. Hoe ik dat bedoel lees je tegen die tijd wel. Staat er een BBQ met collega’s gepland. Gaat de man weer een dagje fotograferen tijdens, de door hem georganiseerde, Hipstawalk. En ga ik samen met mijn vriendinnetje onze jeugdidolen bezoeken in de Ziggodome en brengen we ook nog een bezoekje aan Amsterdam zelf.

Wat was voor jullie het hoogtepunt van de maand april? Ik lees het graag hieronder.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen