Bye bye August – Mariekes Monthly #8

Augustus was echt de meest relaxte maand van het jaar tot nu toe. De maand stond vooral in het teken van onze heerlijke vakantie, het nieuwe schooljaar wat begonnen is en mijn nieuwe treinleven. Je leest alles in het maandoverzicht van augustus.

Op weg naar minder Marieke

Lag door de vakantie behoorlijk stil. Ik heb dan ook werkelijk geen meter hardgelopen, ja om de trein te halen. En ook geen oefening gedaan. Achteraf gezien zonde, maar op vakantie wilde ik gewoon eigenlijk geen verplichtingen hebben. Dus pakken we het in september weer op.

Uitstapjes

En of we uitstapjes hebben gemaakt. De grootste uitstap was toch wel onze vakantie. We brachten tweeënhalve week door aan het Gardameer, waar we onder andere de Brasa Schlucht reden. En we in Lazise heerlijke ijsjes aten.

Kinderen

Hadden het echt geweldig tijdens de vakantie. Ze vermaakten zich bij de kinderdisco, maar ook bij de kidsclub. Daarnaast begon ook het nieuwe schooljaar. Luca is begonnen in groep 2 en ook Giulia mag beginnen in groep 1. En wat waren ze hier weer aan toe zeg, regelmaat.

Shoppen

Ja dat heb ik wel echt gedaan. Ik heb me tegoed gedaan aan veel kleding voor mezelf. Broeken, een jasje, shirtjes, een rok en schoenen. Wie weet komt daar nog wel een shoplogje van.

Treinleven

Ja ja eindelijk is het zover, ik mag met de trein naar mijn werk. En hoewel ik dacht dat het me heel erg tegen zou vallen, vind ik het stiekem wel heel erg fijn. Ook al moeten we ’s ochtends wat meer op de tijd letten dan daarvoor. Het is vooral prettig dat ik niet meer in de file sta.

Winacties

Die waren er helaas niet deze maand, maar komende week staat er al weer een hele leuke winactie klaar hoor.

Blogweetjes

In augustus kwamen er wat minder blogs online. Werden de eerste gastblogs gepost en verdiende ik voor het allereerst geld met mijn blog, waar ik wel echt heel trots op ben.

Het aantal bezoekers is echt wat ik had verwacht deze keer, juist omdat ik minder bezig was met mijn blog.

September

September beginnen we met een bedrijfsfeestje. En staat er nog niet zo heel veel op de planning, wat ik eigenlijk niet zo heel erg vind. Maar dat is vast stilte voor de storm.

Wat was jouw hoogtepunt in de maand augustus?

Volg me ook op Instagram, Pinterest en Facebook.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen