Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Proefjes, truckrun en chillen – Mariekes Weekly 17-2019

De eerste week van de vakantie van de kinderen is voorbijgevlogen. Die eerste week stond in het teken van proefjes doen op de bso, de truckrun kijken tijdens koningsdag en veel chillen.

Maandag

Tweede paasdag genieten we met zijn vieren van een heerlijk ontbijt.

‘s Middags gaan we een bakkie doen bij mijn ouders. Luca wil ook graag meefietsen, al lukt het hem helaas niet langer dan tien minuten. En besluiten we om om te keren. De man, die onderweg was met de auto, pikt ons thuis op. Binnenkort weer proberen, maar dan een korter stukje.

Aangezien ik niet zo’n behoefte heb aan uitgebreid eten tijdens Pasen, maak ik lekker pastasalade. De schaal gaat echt helemaal leeg.

Dinsdag

Mag ik tussen het werken door naar het ziekenhuis toe. Helaas heeft de gynaecoloog niet echt een pasklare oplossing voor de pijn in mijn buik. En krijg ik twee opties van haar. Ik weet niet zo goed wat ik met die opties moet en ga daar de komende tijd over nadenken.

Na een heerlijke eerste drukke werkdag, sluit ik de dag af met het plakken en invullen van mijn invulboeken. Ik loop nog steeds achter, maar 2018 is nu wel bijna af.

Woensdag

Geniet ik van het heerlijke zonder jassenweer. En ben ik blij dat ik weer alleen een colbertje aan kan. Mijn rosegouden schoenen maken het geheel helemaal af.

Tussen de middag loop ik met mijn collegaatje even langs de Action. Daar scoor ik twee moederdagpakketten, twee setjes met posters, een diy boho armband en twee bullet journals. De boho armband en een bullet journal zijn voor mijn EPIC maatje.

Donderdag

Doen de kinderen proefjes op de bso. Zo leuk om te zien wat ze er na school eigenlijk nog allemaal spelenderwijs bij leren.

Vrijdag

Tijdens het ontbijten schrijf ik mijn blog over het moederdagpakket van de Action. En mijn tuttebel staat maar wat graag model voor me met de lipgloss uit het pakket.

De rest van de dag doen we lekker rustig aan, ik doe alvast het huishouden en de kinderen vermaken zich ook prima, door samen binnen en buiten te spelen.

Zaterdag

Gaan we koningsdag vieren in ‘s Gravendeel. We gaan eerst even lekker shoppen bij Voorwinden. En slagen goed. Voor mijn binkie hadden ze helaas niet zo heel veel, toch scoorde ik twee shirts voor hem. De linker is van FunkyXS en de rechter is van Crush Denim. Een merk waar ik nog niet eerder van gehoord had, maar wat wel gave kleding heeft. Mijn tuttebel heeft meer geluk. Ze krijgt een nieuw zomerjasje van Nik en Nik, tuinbroek van Crush Denim, shirtje van Baker Bridge, driekwart broek van Like Flo en twee paar sokken van Quapi.

En daarna gaan we gezellig naar de truckrun kijken. Ondanks de herrie, kan ik hier enorm van genieten, mijn meisjesmeisjes hart gaat hier sneller van kloppen. Dus weet je nog een leuke truckrun, let me know, want in ons gezin ben ik niet de enige die dit leuk vind. Kijk mijn tuttebel staan dan met haar nieuwe jas aan, staat haar echt heel erg gaaf.

Aan het einde van de middag gaan we bij vrienden gezellig van de plaat eten. De kinderen vermaken zich ook weer prima met zijn drietjes.

Zondag

Heb ik echt geen zin om hard te lopen. En omdat ik niet ga, besteed ik mijn energie aan het opruimen van diverse kasten in huis. Want ja dat moet tenslotte ook een keertje gebeuren. En het geeft me een voldaan gevoel. Volgend weekend ga ik weer lekker verder.

Ook maak ik een laatste foto van mij en mijn tuttebel en de draagzak. Met veel pijn in mijn hart ga ik mijn draagzak verkopen. Ze wordt er echt te groot voor en mijn draagdagen zijn wel echt voorbij nu.

En dan is deze week echt voorbij. Gelukkig mogen de kinderen nog lekker een weekje genieten op de bso, terwijl wij mogen werken.

Hoe was jullie week? Ik lees het graag hieronder.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.