Babykroelen, geluksmomentjes en op date – Mariekes Weekly #8

Afgelopen week mocht ik babykroelen met mijn nieuwe vriendinnetje, zorgden anderen voor diverse geluksmomentjes en ging ik op date in Zwolle.

Maandag

Na een dag werken mag ik eindelijk babykroelen met mijn nieuwe vriendinnetje Tess. En wat is ze ontzettend leuk! Mijn vriendin kan mijn eierstokken horen rammelen. Gelukkig mag ik binnenkort weer babykroelen en dan mogen de kinderen ook mee. Zo benieuwd hoe ze reageren op het zusje van hun vriendinnetje Emma.

Dinsdag

Ontvang ik mijn eerste geluksmomentje als ik op mijn werk kom. Eén van mijn lieve collegaatjes kocht een eenhoorn, voor Giulia, maar ik word er echt heel blij van.

Als ik ’s middags thuis kom, ligt er een pakketje in de bus. Ik had al wel gezien dat er iets opgestuurd was van WinkeltjevanAnne maar ik had geen flauw idee wat het was. Het is een bedankje voor mijn leuke blog over haar verrassingspakketje, die momenteel standaard in de webshop staat zolang de voorraad strekt. In het receptenboekje dat ik heb gekregen van Anne, ga ik binnenkort maar eens wat recepten schrijven, altijd handig om later door te geven aan de kinderen.

Woensdag

Mag ik naar de kapper toe, even lekker me-time. En waar ik normaal met twintig minuten weer weg ben, kan ik nu echt even genieten, want ik heb highlights laten zetten. Geen overbodige luxe, want naast het feit dat ik mijn blonde lokken mis in de winter, kwam de kapster tot de conclusie dat ik grijs begin te worden. Dat is best pijnlijk om te horen. Toch niet helemaal de genen van mijn vader dus. Jammer hoor. Maar wel blij met het eindresultaat.

Donderdag

Ik kan het weer niet laten om een foto te maken van het uitzicht op mijn werk. Ik geniet er nog maar van zolang dat nog kan.

Ook is het weer tijd voor #teatopicthursday. Dit keer de vraag of je liever rijk of beroemd bent? Voor mij is dat een makkelijke keuze, rijk zijn. Beroemd zijn ontneemt je zoveel privacy. Ik heb graag zelf in de hand met wat ik wil delen. Overigens dacht iedereen die er op reageerde op Instagram er hetzelfde over.

Vrijdag

Luca’s vakantie is begonnen en Erik heeft lekker vrijgenomen. Ik begin de dag met een rondje in de kou.

We gaan gezellig met zijn vieren boodschappen doen. En ik shop bij Hema nog wat spulletjes voor mezelf en voor de kinderen. Het minishoplogje vind je op Instagram.

’s Avonds kijken Erik en ik een paar afleveringen van The Blacklist. Het is weer lekker spannend.

Zaterdag

Vandaag heb ik een date, in Zwolle, met mijn swapvriendinnetje. We gaan elkaar voor het eerst ontmoeten en ik vind het best spannend. Ik ben al op tijd in Zwolle en test bij Hema alvast de nieuwe kleuren lipsticks, terwijl ik wacht.

Het klikt in real life ook goed en dat is fijn. We shoppen samen en als we gaan lunchen kletsen we veel, heel veel. En lijkt het wel alsof we elkaar al jaren in het echt kennen. Zeker voor herhaling vatbaar dus. De lunch ook trouwens.

Zondag

Ik ben een watje, waar ik normaal tussen half acht en half negen al buiten loop, zie ik het nu totaal niet zitten in verband met de kou en de wind. En ik ga dus ook niet. Gelukkig liep ik afgelopen vrijdag al een rondje, dus ik hoef me niet zo heel schuldig te voelen. Al doe ik dat wel natuurlijk. En ben zelfs wat uit mijn doen, omdat ik niet ga lopen.

Als ik Giulia’s haar uitkam om vlechten te maken, wil ze graag zien hoe lang haar haren al zijn. Het hangt boven haar billen en als het nat is valt het zelfs op haar billen. Bizar hoe hard haar groeit eigenlijk.

Op naar een nieuwe week, waarin een training voor mijn werk centraal staat. Ben erg benieuwd hoe dat zal zijn, op een andere locatie met voor nu nog allemaal vreemde mensen, op één collega na. Maar het komt vast goed.

Wat was jullie geluksmomentje van afgelopen week? Ik lees het weer graag in de reacties hieronder, op Facebook of Instagram.

Volg:
Delen:

6 Reacties

  • Marieke
   28 februari 2018 / 10:00 pm

   Nou zeker. Scheelt enorm 😉

 1. 27 februari 2018 / 10:21 am

  Ik vind het zoooo lastig om de juiste kleur lipstick te kopen, vooral omdat het anders oogt als je het op je lippen smeert. Thuis heb ik dan ook lipsticks die ik helemaal niet gebruik

  • Marieke
   28 februari 2018 / 9:58 pm

   Klopt, maar ik heb dit keer wat lef getoond door wat uitdagender te gaan 🙂

 2. Patricia
  26 februari 2018 / 11:11 pm

  En ik was de date en ik was de date jaaaa ik was DE date. Ik vond het super gezellig! Gaan we zekers weer eens doen. En wat lief van die collega. Gaaf issie.

  • Marieke
   28 februari 2018 / 9:56 pm

   Hahaha het was zeker supergezellig!! Ja gaaf he, vond het ook echt lief!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen