Bye bye October – Tijd voor een terugblik op de maand oktober

De maand oktober was fijn met een heerlijke nazomerweek en qualitytime met familie en vrienden. En helaas ook een ziekenhuisbezoek. 

Efteling

Begin oktober gingen we met mijn zusje en zwager naar de Efteling. Daar hadden we echt een geweldige dag met zijn allen. Blijft mooi om te zien hoe gek de kinderen op mijn zusje en zwager zijn en andersom.

Vrienden

We zagen deze maand bijna al onze vrienden, wat best uniek is, want meestal gebeurt dat alleen maar met één van onze verjaardagen. Maar het was zo fijn om ze gezien te hebben <3

Ziekenhuis

Helaas ook een enorme down in deze maand. We hebben een hele dag met Giulia in het ziekenhuis gezeten. Zoals eerder al gezegd, houd ik de details graag privé, maar het was allesbehalve fijn voor haar (en ons). Gelukkig gaat het wel goed met haar.

Herfstvakantie

Twee weken geleden alweer dat Luca herfstvakantie had. Ik nam een dagje vrij, zodat ik leuke dingen kon doen met de  kinderen. Zo ging ik voor het eerst samen met de kinderen naar de bioscoop. We keken Dikkertje Dap. Ben je nog niet geweest, dan zeg ik, doen! Het is echt een heerlijke film! En we gingen met zijn drietjes naar Intratuin, alvast op de kerstafdeling kijken en hangers uitzoeken voor in de kerstboom.

Werk

Er kwam ook goed nieuws voor mij, van mijn werkgever. Ik kreeg een brief waarin stond dat ik vanaf 1 november een vaste aanstelling heb. Ik ben zo blij dat ze, in twee maanden tijd, zoveel vertrouwen in mij hebben. Dat betekent ook dat ik in juli de juiste beslissing nam, door naar mezelf te luisteren.

Echte post

Ook deed ik weer mee aan de vijfde editie van Echte Post Is Cool. Ik werd weer goed verwend met mooie cadeautjes. Daarnaast kwam er ook een mooi verrassingspakket van Winkeltje van Anne binnen.

Blog

Ook deze maand werd mijn blog weer goed bezocht. Na de bloggershop van vorige maand, had ik niet verwacht dat ik hetzelfde aantal bezoekers zou ontvangen op mijn blog. Maar dat gebeurde wel en daar ben ik echt super dankbaar voor <3

Mijn vijf best gelezen blogs van oktober

November

Op naar een nieuwe maand. November staat al volgepland met allemaal leuke dingen, waaronder een heerlijk weekend weg en een logeerpartijtje voor Luca en Giulia.

Wat was jullie hoogtepunt van de maand oktober? Ik lees het graag in de comments of op Facebook of Instagram.

Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. 3 november 2017 / 5:03 pm

  Zo sneu voor Giulia! Hopelijk is ze inmiddels alweer een beetje opgeknapt.
  Gelukkig zijn jullie nu lekker een weekend weg! Wens jullie veel plezier!!

  • Marieke
   6 november 2017 / 7:37 pm

   Ja echt sneu! Het gaat goed inmiddels, gelukkig! Het was een heel fijn weekend dank je wel!

 2. 2 november 2017 / 10:54 am

  Een maand met veel hoogtepunten behalve natuurlijk dat Giulia in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig gaat het weer goed. Ik had een mindere maand vanwege mijn contract dat niet werd verlengd.

  • Marieke
   2 november 2017 / 11:01 pm

   Oh joh, wat vreselijk balen zeg 🙁
   Hopelijk heb je snel een leuke nieuwe baan.

 3. 1 november 2017 / 9:09 pm

  Nou meid, het beste voor giulia maar. Zal best schrikken geweest zijn! Wat fijn van je vaste aanstelling. Wat is het toch heerlijk om naar je gevoel te luisteren!

  • Marieke
   1 november 2017 / 9:41 pm

   Ja was behoorlijk schrikken. Gelukkig gaat het nu wel goed.
   Zo echt wel. Zo blij dat ik het gedaan heb.

   • 2 november 2017 / 7:52 pm

    Ik denk dat de meeste keuzes de juiste zijn. Want je hebt ze zelf gemaakt! Fijn hoor, dat het beter met haar gaat. Kindertjes…

    • Marieke
     2 november 2017 / 11:02 pm

     Cynthia’s wijze woorden! Lief mop! X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen