Week van Marieke 36-2021 – dieetplan, mri en voetballen

We zijn inmiddels weer helemaal into het rennen en vliegen, iets wat echt nooit went, maar helaas wel noodzakelijk is. Deze week begin ik weer met een dieetplan, alhoewel beginnen. Daarnaast mochten we ons ook weer melden in het ziekenhuis voor een mri en werden de eerste voetbalwedstrijden gespeeld. Je leest er weer alles over in de nieuwe week van Marieke.

Maandag

Toen was het alweer maandag. De man en ik brengen samen op de fiets de kinderen naar de bso toe. Zo hebben we meteen onze ochtendgymnastiek.

Vandaag zou ik gaan beginnen aan een after summer plan van een voedingscoach. Ik stond er enigszins sceptisch tegenover nadat ik het weekmenu had gezien waar dingen opstonden die ik dus echt niet lekker vind, maar toch wilde ik het proberen. Maar alleen de smoothie die ik maak ziet er al uit of het al een keer gegeten is. Ik ben er dan ook meteen klaar mee. Helemaal nadat ik er ook nog eens een hele dag mee bezig ben geweest. De mindset die ik heb wil ik graag vasthouden en dat gaat op deze manier niet werken. Ik besluit er mee te stoppen en weer opnieuw te beginnen met Weight Watchers, tenslotte beviel dat vorig jaar ook echt heel erg goed.

Tussen de middag ga ik lekker alleen een rondje wandelen. Even mijn hoofd leeg maken en zorgen voor positieve energie na de eetflop van vanmorgen.

’s Middags haal ik de kinderen weer op van de bso, waar ze het afscheid hebben van één van de leidsters. Gelukkig gaat ze niet helemaal weg en kunnen de kinderen haar zo nu en dan nog een knuffel geven.

’s Avonds eet ik nog wel iets van het weekmenu, aangezien ik dat al in huis had gehaald. Nasi van bloemkoolrijst met allerlei groenten en ei. Een gerecht wat zeker wel voor herhaling vatbaar is.

Dinsdag

Terwijl de man de kinderen naar de bso brengt, heb ik besloten het lezen weer op te pakken voordat ik moet werken. Ik begin in het boek Het Hoogtepunt van Saskia Oudshoorn.

’s Avonds ga ik eindelijk na weken weer met mijn vriendin sporten. Helaas geen skaten voor mij, want mijn kuit is nog steeds niet goed helaas. Gelukkig kan ik wel fietsen en dus fiets ik gezellig mee.

Woensdag

Vandaag komt mijn pakketje met essentiële oliën binnen van Mar-joya. Hier zit onder andere een flesje prikweg, bug spray en wat samples in.

Na de voetbal heeft mijn tuttebel even qualitytime met mij en ze gaat nog even voor me op de foto om haar nieuwe sweater op de foto te zetten.

Donderdag

Ik begin vandaag al om half acht, want de man moet naar het ziekenhuis toe vandaag en wil graag dat ik mee ga met hem. Gelukkig kan ik daar ook gewoon werken, want de man krijgt de allesbepalende mri-scan.

Tussen de middag gaan we wandelen en om de man wat op te vrolijken na de mri-scan doe ik even lekker gek, wat resulteert in een heerlijke blije foto.

Toen ik vanmorgen een rokje en shirtje uit de kast pakte, kwam ik er achter dat dit wel heel erg leuk matcht met elkaar. Daar kan ik dus echt heel erg blij van worden. De man zet me daarom ook even op de foto, wel op mijn verzoek trouwens.

Ik bestelde voor het eerst de producten van Curly Secret, die al een poosje op mijn wishlist stonden.

Vrijdag

Mijn bink mag vandaag weer overblijven en ik vul weer een trommeltje met allerlei lekkers.

Vanmorgen meteen de producten van Curly Secret uitgeprobeerd en ik ben echt positief verrast door de Miracle styling foam. Mijn haar krult echt superfijn.

Nadat ik de kinderen op school heb gebracht, heb ik lekker de hele ochtend voor mezelf. Ik ga een rondje Action doen want dat is al even geleden. Ik koop niet zo heel veel, maar neem wel een aantal wenskaarten, cijferballonnen, letterstempeltjes en wasbare wattenschijfjes mee.

Als ik thuis kom ga ik op het balkon zitten, waar ik verder ga met mijn blog over Blogger by Nature. Ondanks dat het niet heel erg warm is, is het wel echt lekker buiten.

Zaterdag

De kinderen mogen vandaag hun eerste voetbalwedstrijd van het seizoen spelen en aangezien ze allebei uit moeten spelen, ga ik gezellig met mijn tuttebel mee. Ze zit samen met haar vriendinnen in een team. Toevallig moet het team waar haar vriendjes in zitten ook bij dezelfde club uitspelen. Zo kunnen we toch nog een groepsfoto maken, al mist er wel een vriendje.

Na de wedstrijd van mijn tuttebel, die ze met 7-9 winnen, rijden we nog even naar mijn bink die ook uitspeelt in de buurt. Hij gaat precies keepen als wij aankomen. Helaas wint zijn team niet, maar maken ze wel nog wat doelpunten waardoor het uiteindelijk 12-5 wordt.

Tussen de middag maken we een lekker broodje carpaccio klaar, gewoon omdat het kan.

De man gaat een poosje slapen, de kinderen vermaken zich op hun slaapkamers en ik kruip nog even achter mijn laptop om alvast wat voorbereidend werk te doen voor mijn blog.

Als de kinderen op bed liggen, gaat de man op stap met vrienden en ben ik voor het eerst sinds tijden op zaterdagavond alleen. Heerlijk!! Eindelijk tijd om verder te gaan in mijn invulboeken.

Zondag

Om half zeven word ik wakker en ik ben meteen klaarwakker en heb zelfs een beetje hoofdpijn. Ik besluit om er uit te gaan en in de woonkamer te gaan lezen. Bummer voor mij, maar de batterij van mijn Kobo is leeg.

We hebben een relaxte ochtend, waarin we niet zo heel veel doen. Ik speel wel nog spelletjes met de kinderen en ga verder met mijn blog. Na de lunch gaan we gezellig een poosje wandelen en de kinderen steppen.

Het is weer racedag vandaag en helaas voor ons is het snel afgelopen voor Max na een raceincident met Lewis. Desalniettemin word ik wel heel blij van het feit dat Daniel Ricciardo de race wint.

Al met al hadden we, ondanks het rennen en vliegen, best wel een hele fijne week. Hoe was jullie week? Ik lees het graag hieronder in de reacties.


In deze blog wordt gebruik gemaakt van affiliate links, meer informatie hierover vind je in de disclaimer.

Volg me ook op Facebook, Instagram en Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen