Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

De week van Marieke 29-2020 – min 10 kilo, laatste schooldag en feestdagen

Van die weken, dat je blij bent dat ze voorbij zijn. Afgelopen week was er zo eentje. Het was best een drukke week. Zo hadden we onder andere twee feestdagen, hadden de kinderen hun laatste schooldag en haalde ik eindelijk de min tien kilo. Wat we nog meer deden lees je in een nieuwe De week van Marieke.

Maandag

Vanmorgen tikte ik de 85 kilo aan op de weegschaal, wat betekent dat ik 10,1 kilo ben afgevallen. Met dank aan Weight Watchers voor de fijne tool die ze hebben.

Na het avondeten haal ik bij Marieke van Gaaf Spul de accessoires voor de juffenbedankjes op. Wel grappig dat haar dochter en mijn tuttebel meteen een goede klik hebben en lekker gaan spelen samen. De punnikbloemen zijn echt heel erg gaaf geworden.

Dinsdag

Vanavond eten we lekker tikka massala met naanbrood en het smaakt echt superlekker.

Aangezien het weer niet denderend is, gaan mijn vriendin en ik samen een rondje fietsen, uiteindelijk tik ik twaalf kilometer aan en dat is best lekker.

Van mijn skate- en ww vriendinnen krijg ik een cadeautje, omdat ik mijn eerste streefgewicht heb gehaald. Echt superlief.

Woensdag

Vandaag mag mijn tuttebel trakteren op school en ze heeft er zin in, want nu mag ze eindelijk haar feestje in de klas vieren. Dat terwijl ze zondag pas jarig is.

Het is weer eens tijd voor echte post en dus schrijf ik wat kaartjes.

De juffenbedankjes voor dit jaar zijn helemaal klaar. Ik ben blij met het eindresultaat.

‘s Avonds facetimen de kinderen even met Opa en Oma. Het is zo leul om te zien hoe de kinderen gezellig bij elkaar zitten.

Donderdag

Vandaag is het eindelijk de laatste schooldag. We gaan lekker naar Mac Donalds toe met zijn vieren en sluiten uiteraard, geheel volgens traditie af met een ijsje. Zonder ijsje, geen begin van hun zomervakantie.

‘s Middags krijg ik een belletje van de opticien dat de brillen van mijn tuttebel klaar zijn. Die halen we op en ze zijn echt te leuk.

Ook scoren we alvast schooltassen bij Van Haren, hoeven we daar in ieder geval niet meer naar op zoek.

Vrijdag

Op de eerste vakantiedag van de kinderen, neem ik ze lekker mee naar Blijdorp. Mijn vriendin gaat ook mee samen met haar jongste. Het is hartstikke gezellig, maar zo ontzettend druk, dat ik blij ben dat ik na twee uur weer weg kan. Wel maak ik nog wat foto’s van de dieren, waaronder deze geweldige plaat.

Ik duik nog even lekker in mijn invulboeken. Het is heerlijk om zo te kunnen ontspannen. Moeten niet al je foto’s onder de stift zitten, maar ja dat is een ander verhaal.

Zaterdag

Vandaag vieren we de verjaardag van mijn tuttebel. Helaas alleen voor vrienden, want door corona hebben we familie en vrienden apart gedaan. Het is gezellig en mijn tuttebel geniet van de taart en de cadeautjes.

Oh en als mijn vriendin ziet dat ik er even doorheen zit, stelt ze voor om richting RSI te rijden in Rotterdam. Waar ik wel blij mee ben, want nu kan ik eindelijk weer skaten.

Zondag

Na een slechte nacht, iets met een logeetje en een binkie, die om tien voor vier aan het spoken waren, ben ik alweer vroeg wakker. Naast me stuitert er nog net eentje niet het bed uit, omdat ze vandaag dan eindelijk zes is geworden. We beginnen de ochtend met cadeautjes uitpakken, kaartjes voorlezen en ontbijten met taart en cupcakes. We facetimen met Opa en Oma Vrachtwagen, terwijl de step, die ze van hen krijgt, wordt uitgepakt.

Uiteraard moeten de step en de skates die ze van ons heeft gekregen worden uitgetest. Met die laatste komt het volgens mij wel goed als ze een beetje zelfvertrouwen krijgt.

‘s Middags vieren we haar verjaardag gezellig met familie en ze wordt goed verwend met aandacht en cadeautjes. Ook nu smaakt de taart van Taarten aan den Uyl weer voortreffelijk. En heeft mijn tuttebel volgens mij twee heerlijke feestdagen gehad.

Volg Marieke Blogt ook op FacebookInstagram & Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.