Dag 2 Ziek kippie


Na een onrustige nacht, waarin Giulia gloeiend wakker werd, zijn we al net na zessen wakker. Giulia is nog steeds niet fit en spuugt ook nog eens. 

Het is nog stil op de camping en we proberen de kinderen zo stil mogelijk te houden. Tegen zevenen ga ik met Luca richting de toiletgebouwen. Ze zijn er druk aan het schoonmaken. Fijn om te zien, want zo schoon was het allemaal niet toen we aankwamen. Gelukkig zijn we deze vakantie niet helemaal afhankelijk van dit sanitair, aangezien de vrienden, waarmee we op vakantie zijn, een privé-badkamer geregeld hebben, dus dat is een beetje extra luxe in deze kampeervakantie. 

De dag begint bewolkt, maar we hebben geen plannen en zien wel wat het weer doet. Na het ontbijt gaan we boodschappen doen bij een veel te kleine Lidl, dus die slaan we de volgende keer even over. Daarna rijden we terug naar de camping. Omdat we nog niet alles hebben voor de barbecue rijden Erik en die vriend van ons nog even naar de Familia, in een dorpje verderop (vijf minuten rijden van de camping vandaan). 
Ik leg ondertussen Luca en Giulia op bed. Na een halfuur geef ik de strijd met Luca op en haal hem uit bed. Erik is inmiddels ook terug en we gaan lunchen zoals we dat altijd doen als we in Italië zijn. Met stokbrood, olijfolie met peper en zout, sardientjes (of ansjovisjes) en olijven. 

Tegen een uur of drie wil Luca graag zwemmen, want zijn vriendje is ook al aan het zwemmen. Helaas voor Luca begint het te onweren boven het meer en korte tijd daarna gaat het ook nog eens spetteren. Dus wordt er vandaag niet meer gezwommen. Morgen weer een dag. 

Samen met mijn vriendin ga ik de afwas doen en als we terugkomen hebben de heren de barbecue al aangestoken. 

We eten met zijn allen en na het eten duik ik samen met Erik en de kinderen de privébadkamer in. Daarna is het bedtijd, Giulia valt al in slaap op Eriks schoot. En omdat Luca wat aandacht tekort is gekomen doordat Giulia alleen maar wilde hangen vandaag, neem ik hem nog even lekker op schoot en kroel nog even met hem. Daarna leg ik hem op bed. Als ik twee minuten later in hun gedeelte van de tent kom om iets te pakken, liggen ze allebei al in diepe slaap! 

Wij genieten lekker van de rust. Ik check wat social media en maak mijn blog van dag 1. Daarna lees ik een paar bladzijden en drinken we nog wat met onze vrienden. Tegen half twaalf gaat het lichtje echt uit en gaan we lekker slapen. 

Volg:
Delen:

6 Reacties

 1. 6 juni 2016 / 12:22 pm

  Vervelend van het begin maar nu kunnen jullie lekker genieten!!
  Ik ben gek op Italië!!

  • Marieke
   6 juni 2016 / 12:33 pm

   Precies! En dat doen we dan ook volop nu! Me too ☺️

 2. Patricia
  6 juni 2016 / 12:20 pm

  Wat een heerlijk verhaal. Ik zit te lezen in de tuin met mijn zelfgemaakte smoothie. Vera slaapt lekker en Mike is op school. Die moet ik over een halfuur ophalen. Daan is met school naar Amsterdam en zal ook rond 15.00 thuis zijn. Genieter verder!

  • Marieke
   6 juni 2016 / 12:33 pm

   Klinkt ook heerlijk Patricia!! Jij ook lekker genieten van de rust voor zolang het duurt

   • Patricia
    6 juni 2016 / 8:39 pm

    Heb ik gedaan!!! Mindful bezig he! Haha

    • Marieke
     9 juni 2016 / 9:16 pm

     Absoluut! Goed zo! Trots op jou!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen