Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Sinterklaas en cadeautjes – weekendoverzicht #45

Afgelopen weekend stond in het teken van Sinterklaas en heel veel cadeautjes 😉

Vrijdag 01-12

De laatste maand van het jaar is alweer aangebroken. Maar vandaag beginnen we niet anders dan anders. Mijn bink mag naar school toe. Daar laat hij vol trots zijn zelfgemaakte hijskraan zien. Ook de juf was trots, want hij was speciaal op de kast gezet, zodat iedereen het kon zien.

Vandaag schrijf ik weer eens wat kaartjes, het was echt te lang geleden, maar was echt nodig.

Als we mijn bink ophalen, ziet mijn tuttebel haar vriendinnetje ook nog even en samen dansen en kroelen ze nog even.

Mijn tuttebel wil ‘s middags echt niet slapen, maar als ze vijf minuten bij me op schoot zit, is ze zo vertrokken. Wat ik wel erg fijn vind, want ik heb het koud.

‘s Avonds mag ik aan de slag met inpakpapier en cadeautjes. Gelukkig zijn het er niet zo veel 😉

Zaterdag 02-12

De kinderen zijn al vroeg wakker, want ze zijn nieuwsgierig naar de schoencadeautjes. Mijn bink roept al snel “Papa, mama kom snel kijken, de Pieten hebben er echt een zooitje van gemaakt. Jullie gaan hier echt niet gelukkig van worden”. Ook goedemorgen haha!

Tegen tienen rijden we richting mijn schoonmoeder, waar we gezellig Sinterklaas gaan vieren. Al weten de kinderen dan nog niet dat het pakjesmiddag is. De kinderen worden goed verwend met speelgoed, spelletjes en chocola.

Na alle lekkernijen tijdens het vieren van de verjaardag van Sinterklaas, eten we ‘s avonds alleen nog maar een kop soep.

Zondag 03-12

De zondag begint alweer vroeg. Maar we doen lekker rustig aan.

We gaan in de loop van de ochtend naar Opa en Oma Vrachtwagen, waar heerlijk wordt gespeeld. En Opa leest nog lekker wat boekjes voor.

‘s Middags haal ik alles wat met Sinterklaas te maken heeft weg en tuig ik de kerstboom op.

En ook mijn wandbord krijgt een kleine makeover.

Wat hebben we genoten van dit weekend. Hebben jullie ook al Sinterklaas gevierd of doen jullie dat echt pas op pakjesavond? Ik lees het graag hieronder of op Facebook of Instagram.

Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. 4 december 2017 / 11:52 am

  Oh jij hebt al kerst in huis…. ik wil oohook :). Ik moet alleen nog heel even wachten, wij vieren nog twee keer sinterklaas van de week. Dit weekend gaat het gebeuren.

  • Marieke
   4 december 2017 / 9:55 pm

   Ook heerlijk toch! Ik vind het altijd zo gezellig 🙂

 2. 4 december 2017 / 9:19 am

  Wat een heerlijke dagen en wat zijn de kindjes goed verwent! Wij hebben dit jaar voor het eerst 2x een schoencadeau gedaan. Volgend jaar misschien echt sinterklaas vieren. Wat een mooie boom hebben jullie. Het wandplankje vind ik echt heel gaaf! Leuk idee om het per seizoen te veranderen

  • Marieke
   4 december 2017 / 9:54 pm

   Ja erg hè? Ach het is maar een keer in het jaar Sinterklaas. En dan krijgen we kerst nog 😉
   Dank je wel! Mijn wandbord pas ik eigenlijk alleen maar aan met Kerstmis en als de schoolfoto’s van de kinderen er zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.