Ziek, kroelen en vrijdag de 13de – Mariekes Weekly #15

De week begon met een migraine aanval en een zieke tuttebel. Maar er werd ook thuisgewerkt en mijn binkie mocht eindelijk in een echte vrachtwagen zitten. Tijd voor een nieuwe Mariekes Weekly.

Maandag

Gisteravond ging ik al met een heftige migraine mijn bed in. En als ik wakker word, is de migraine er nog steeds. Erik begint deze week vroeg en dus breng ik heel snel de kinderen naar de opvang. Daarna duik ik snel mijn bed weer in. Gelukkig is het ’s middags al zo goed als weg. En kan ik nog even lekker genieten van de rust in huis. Wel pas ik nog even mijn lightbox aan.

Dinsdag

Ben ik weer helemaal het meisje, alleen is Giulia nu niet echt fit. Toch breng ik haar naar de opvang, in de hoop dat het meevalt. Maar helaas wordt het erger en mag ze, gelukkig voor ons, heerlijk bij mijn vriendin ziek zijn.

Woensdag

Giulia is nog steeds ziek en ik blijf bij haar vandaag. Wel ga ik thuis werken. En Giulia zit lekker bij me en vindt het wel fijn zo.

Aan het eind van de middag halen we eindelijk de oogpleisters op, waar we al vierenhalve week op aan het wachten zijn. De printjes heeft Giulia allemaal zelf gekozen.

Donderdag

Gaan we er weer tegenaan. Giulia is gelukkig weer helemaal zichzelf. En gaan we weer gewoon allemaal naar de opvang en kantoor toe.

’s Avonds maak ik voor mezelf weer een heerlijke maaltijdsalade met carpaccio klaar.

Vrijdag

Luca wil graag mijn ontbijt klaar maken. En zo mooi om te zien hoe zelfstandig hij dan eigenlijk al is.

We brengen Luca naar school en gaan daarna boodschappen doen met mijn moeder. Na een bakkie gaan we weer richting huis. Waar Giulia tussen de intense driftbuien door lief speelt.

’s Middags gaan we nog eventjes spelen bij mijn vriendin en kroelt Luca met baby Tess. Zo schattig!

’s Avonds kom ik er achter dat ik boodschappen heb laten liggen bij mijn ouders en mogen de kinderen even in hun pyjama mee. Luca boft, want Opa Vrachtwagen moet ook nog even in zijn vrachtwagen zijn. Dus mag hij ook nog een kijkje nemen in de vrachtwagen. Hij voelt zich het gelukkigste jongetje op de wereld en dat op vrijdag de dertiende.

Zaterdag

We brengen een bezoek aan mijn schoonmoeder. Vandaag zou mijn schoonvader 85 geworden zijn en willen dat met haar “vieren”. De kinderen vermaken zich prima en spelen samen met hun grote broer in de speeltuin. Terwijl wij gewoon lekker in alle rust kletsen. Helaas zijn de foto’s die ik maak mislukt. Volgende keer beter dus.

’s Avonds ga ik aan een nieuw haakprojectje beginnen voor echte post is cool.

Zondag

Heb ik echt totaal geen zin om te gaan lopen, maar mijn geweten speelt op en ik besluit toch te gaan. Helaas loop ik niet zo heel lang, want ik heb last van mijn kuit en ben bang dat ik door langer lopen de boel ga forceren. Gelukkig kon ik nog wel even een mooie foto schieten.

Als ik ‘ smiddags foto’s wil maken van mijn tulpen, wordt dit verstoord door mijn lieftallige drietal. Dus leg ik niet alleen de tulpen vast, maar ook mijn schatjes. Overigens zijn zij natuurlijk veel mooier dan de tulpen 😉

Ik maak mijn echte post is cool pakketje af, zodat deze maandag of dinsdag op de bus kan. En ik ben best blij met het eindresultaat. Hopelijk is mijn lootje er ook blij mee.

’s Avonds komen mijn ouders gezellig lasagne eten. Die weer superlekker smaakt al zeg ik het zelf.

Hoe was jullie week? Ik lees het graag hieronder.

Volg me ook op Facebook, Instagram en Pinterest.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen