Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

De Happy Tag – alles over blijheid

Alleen van de titel word je al helemaal blij. Rob van Papablogger.nl nomineerde me voor deze tag. En aangezien iedereen altijd wel wat blijheid kan gebruiken, deel ik in deze blog heel veel dingen waar ik heel erg blij van word.

Van welk eten word je blij?

Sowieso word ik altijd blij van eten, hoe meer hoe beter haha. Maar waar ik echt blij van word, lekker kinderachtig ook, van frietjes. En dan nog het liefste in een puntzak met dubbel mayo, echt heerlijk. Maar Italiaans eten zal ik ook echt niet afslaan. En als het heel koud is, maak je me ook echt heel erg blij met een kom erwtensoep.

Van welke muzieknummers word je blij?

De nieuwe cd van Backstreet Boys zorgt voor een grote lach op mijn gezicht, omdat ik de muziek gemist heb. En de mannen echt weer helemaal back on track zijn. Maar ik kan ook echt superblij worden van 90’s muziek. Gelukkig mag ik daar binnenkort optimaal van genieten tijdens het Back to the 90’s feest in Ahoy. Maar ook hardstyle vind ik heerlijk, vooral tijdens het autorijden.

Welke kledingstukken maken jou erg happy?

Ik kan enorm blij worden van mijn roze rok en zwarte top. Kleding die ik een jaar geleden nooit gekocht zou hebben, totdat ik uit mijn comfortzone kwam en andere kleding aan ging schaffen.

Wat is jouw gelukkigste herinnering?

Pff dat is er geloof ik niet maar eentje, maar als ik er maar één mag noemen, dan is onze bruiloft, naast de geboorten van de kinderen toch wel één van de gelukkigste herinneringen die ik heb.

Van welke beautyproducten word jij blij?

Van al mijn verzorgingsproducten van Clinique word ik enorm blij, maar ook van de heerlijke maskers van DM. Of eigenlijk word ik gewoon al heel erg blij van mezelf verzorgen. Het is gewoon heerlijk om lekker te tutten, werkt ontspannend.

Wat doe jij op dagen als je down bent om je weer happy te voelen?

Als ik me echt down voel, kruip ik in het hoekje van de bank, met een reep Tony’s, een beker thee en een serie op Netflix. Gewoon even een uurtje of twee, daarna ben ik dan vaak wel weer het meisje. Maar als ik de kans krijg kan ik dit prima de hele dag volhouden. Al ben ik dan vaak niet meer down.

Noem drie willekeurige dingen die jou ontzettend blij maken.

  • Lekker cliché, maar mijn gezin
  • Mijn vrienden uiteraard
  • En geloof het of niet, maar ik word (meestal) erg blij van mijn werk

Waar word jij heel erg blij van?

Ben je blogger en wil je de tag overnemen? Noem dan ook even Linda, want zij heeft de tag bedacht.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.