Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Week van Marieke 37-2021 – lezen, challenge en Blijdorp

We hebben weer een heerlijke nazomerse week achter de rug die in het teken stond van veel lezen, een hele gave challenge en we brachten eindelijk weer eens een bezoek aan Blijdorp. Je leest het allemaal weer in een nieuw weekoverzicht.

Maandag

Vandaag breng ik de kinderen op de fiets naar de bso toe. Als ik terug naar huis fiets is de lucht zo gaaf, dat ik niet anders kan dan stoppen om er een foto van te maken.

Vorige week was het er niet van gekomen, maar vandaag begin ik ook weer met een klein halfuurtje lezen, voordat ik aan het werk ga. Dit werkt zo rustgevend, dat ik veel lekkerder start met werken.

Er is een pakketje van Curlysecret afgeleverd en als ik het openmaak ben ik echt blij verrast. In het pakketje zit een toilettasje, een fles Curl reviving leave-in en een potje quench my first 2-in-1 treatment.

Om half zeven mag ik me melden bij de schoonheidsspecialiste. Zij gaat mijn wenkbrauwen en bovenlip onder handen nemen, want dat is inmiddels wel echt weer nodig. Ik zie er daarna altijd zo heerlijk rood uit.

Dinsdag

Ik doe mee met de sfeerfoto’s in 3, 2, 1 challenge van Nicole den Harder. In deze challenge is het de bedoeling dat ik in vijf minuten een flatlay of sfeerfoto maak met maar vijf benodigdheden. Onderwerp van gisteren is eten en ik geloof dat deze foto wel is gelukt.

Uiteraard gooi ik het eten niet weg, maar gebruik het gewoon voor mijn ontbijt, terwijl ik weer lekker een stukje lees.

In mijn pauze maak ik een wandeling en hoewel de zon schijnt word ik toch echt al geconfronteerd met mooie herfsttaferelen.

Voor mijn olijke duo komt er een pakket binnen met daarin kleding van Tygo & Vito. Ze hebben tegenwoordig een collectie voor meiden en die moesten we natuurlijk wel hebben. Kunnen de kinderen deze winter lekker samen twinnen in Tygo & Vito.

Woensdag

Ik gebruikte weer eens de wash now, style later methode en gebruikte hiervoor de nieuwe leave-in die ik kreeg van Curlysecret. Daarnaast gebruikte ik dit keer ook de Poppin Curls styling gel en ik ben echt superblij met het resultaat.

Aangezien ik gisteren teveel gedaan heb, stik ik weer van de pijn in mijn kuit en doe vandaag even een stapje terug. Ook weleens lekker, want nu kan ik gewoon mijn hele pauze lezen in deel 3 van de Vastgelegd-serie.

Donderdag

Na de rust van gisteren ga ik vandaag wel weer lekker naar buiten toe om een rondje te lopen. Het is echt heerlijk buiten en ik geniet volop van deze mooie nazomer.

Vanavond moet ik op tijd eten, omdat ik naar de fysio moet voor mijn kuit. Ik maak voor mezelf een heerlijke salade met gerookte kip en ei, terwijl ik verder lees in mijn boek.

Voor mijn tuttebel kwam er ook nog een nieuwe set binnen van B.Nosy en deze zetten we uiteraard ook nog op de foto.

Vrijdag

Het is vrijdag en dat betekent dat mijn bink weer mag overblijven. Dit keer vul ik zijn yumbox met tomaat, paprikaatjes, twee boterhammen met kipfilet en wat mini tucjes voor het lekkere.

Voor de Speelgoed van het Jaar verkiezing ontvang ik een set Washimals van Crayola en een koffer Bracelet Lacing Factory van Totum. Binnenkort kun je hier meer over lezen op mijn blog.

Mijn bink mag vanaf vandaag zelf terug naar huis fietsen. Iets wat ik best lastig vind, want ja dat betekent dat ik hem los moet laten. Gelukkig voor mij regelde hij een speeldate en mocht ik hem toch nog ophalen bij een vriendinnetje. Volgende keer beter.

Man en kind zijn naar de zwemles, dus geniet ik nog even van de laatste restjes zon op het balkon.

Zaterdag

De kinderen mogen weer voetballen vandaag en ik sta al om iets na achten op het veld voor de wedstrijd van mijn tuttebel.

Na de wedstrijd gaan we samen met mijn vriendin shoppen bij onder andere de Action en ik slaag er erg goed voor mijn flatlay producten.

De man is samen met mijn bink naar de voetbal toe. Helaas red ik het niet meer om nog bij hem te gaan kijken.

Voor de avond hebben we een eetafspraak bij vrienden. Het is erg gezellig en het eten is verrukkelijk. We eten broodje pulled chicken.

Zondag

Voor vandaag staat een ochtend Blijdorp op het programma. Bijna gaat het mis als ik er achter kom dat ik tijdsloten voor gisteren heb geboekt. Gelukkig gooien ze tussen acht en negen nog tijdsloten open en kunnen we alsnog de tijden boeken die we in eerste instantie al geboekt hadden. Het is er echt heerlijk. We vermaken ons prima, het is heerlijk weer en gelukkig ook nog niet zo druk.

Rond half twee zijn we weer thuis en doen we het lekker rustig aan. Ik merk dat ik teveel ongezond heb gegeten vandaag en dat dat echt voor een dip in mijn energielevel zorgt. Morgen maar weer volle bak er tegen aan met gezonde keuzes maken.

Hoe was jullie week, hebben jullie ook zo genoten van de nazomer? Ik lees het graag hieronder in de reacties.

Volg me ook op Facebook, Instagram en Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.