Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Test, lang weekend en Koningsdag – Mariekes Weekly #17

Het was een rare week, manlief moest een test doen. We hadden ineens een lang weekend samen en mijn schoonmoeder belandde geheel onverwachts in het ziekenhuis op Koningsdag.

Maandag

Het nieuwe boek van Jill Mansell is binnengekomen. En het is dat ik nog een poosje moet wachten, maar ik heb nu al zin om hem te gaan lezen.

Dinsdag

Breng ik een chagrijnig meisje naar de opvang. Maar gelukkig draait ze daar snel bij. En krijg ik deze gezellige foto in de mail.

Woensdag

Erik heeft een test moeten doen voor een werkgever en krijgt vandaag het verlossende telefoontje, dat hij is aangenomen voor een andere functie, bij een andere werkgever. We zijn allebei opgelucht, want het scheelt een heleboel gestress binnen huize Marieke Blogt.

Vandaag heb ik een leenauto in mijn bezit, omdat mijn auto bij de garage staat voor een beurt en apk. Ik mag rijden in een Opel Karl. Leuk autootje, maar niks kan tippen aan mijn eigen Hyundai i10 (of nou ja beter gezegd, deze auto niet ;))

‘s Avonds stap ik uit mijn comfort zone en doe ik iets wat ik niet snel doe. Ik koop een ticket voor Blogger By Nature. Een event voor bloggers, waar ik echt heel veel van kan leren.

Donderdag

Dient Erik zijn ontslag in en is het ook meteen zijn laatste dag bij deze werkgever. Wat wel fijn is, want nu hebben we onverwachts een lekker lang weekend samen.

Als ik thuis kom liggen er nieuwe bolletjes garen op me te wachten, voor een aantal nieuwe projectjes.

Voor de kinderen hebben we een verrassing, ze mogen namelijk samen slapen op Giulia’s kamer. En dat is natuurlijk één groot feest.

Vrijdag

Is het Koningsdag. We willen dit met vrienden vieren, maar als we onderweg zijn, krijgen we telefoon. Mijn schoonmoeder wacht op de ambulance, want ze is helemaal niet lekker geworden. Gelukkig is mijn schoonzus bij haar. Erik gaat naar haar toe en ik blijf bij onze vrienden.

De kinderen genieten volop van deze dag. En ik ben blij met mijn Koningsdag aankopen.

Zaterdag

Gaan we gezellig op visite bij vrienden. En vieren we de verjaardag van hun jongste dochter. De kinderen vermaken zich prima. Luca zien we nauwelijks en Giulia entertaint de opa’s en oma’s met haar geklets.

Zondag

Hijs ik me met heel veel moeite in mijn hardloopkloffie. Ik heb de motivatie van een steen. Maar ben toch blij dat ik geweest ben.

‘s Middags gaan we bij Oma op bezoek in het ziekenhuis. En hoewel ze het best spannend vinden, is het ook enorm interessant natuurlijk.

Hoe was jullie week? Nog leuke dingen gescoord tijdens Koningsdag? Ik lees het graag in de comments hieronder.

Volg je me al op Facebook, Instagram en Pinterest?

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. 1 mei 2018 / 11:32 pm

  een bewogen weekje; wat naar van je schoonmoeder, hopelijk niks ernstigs. Wij hebben op koningsdag niks gescoord, sowieso vrij weinig gedaan. Ach, dat hoeft ook niet meer. En wat leuk dat je naar blogger by nature gaat, ik twijfel eerlijk gezegd nog steeds een beetje. Wie weet nog een last minute beslissing.

  • Marieke
   Auteur
   4 mei 2018 / 9:58 pm

   Oh zou wel heel leuk zijn als je komt 🙂
   Gelukkig is mijn schoonmoeder weer thuis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.