Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Week van Marieke 46-2020 – Sinterklaas, virgin river en bloggen

Het is weer maandag en dus tijd voor een nieuwe week van Marieke. Afgelopen week stond in het teken van het aankomen van Sinterklaas, een voor mij nieuwe serie Virgin River en bloggen.

Maandag

Vandaag staat er weer een online therapie op het programma, wat best wel even pittig is. Daarna plof ik op de bank met een nieuw boek en een beker thee. Al komt er weinig van lezen, want ik kan me niet zo goed concentreren.

Het Sinterklaasjournaal is begonnen en dus zitten er twee kinderen met gespannen koppies voor de televisie.

Dinsdag

Ik ga tegelijk met man en kinderen de deur uit om een rondje te gaan hardlopen. Ik word weer getrakteerd op een mooie zonsopgang. Het lopen zelf gaat ook best lekker en ik tik de 2,5 kilometer aan een stuk aan. Niet gek voor de derde keer hardlopen.

‘s Middags begin ik aan een nieuwe serie op Netflix, Virgin River. Het is een heerlijke feelgood serie, die ik je absoluut kan aanraden.

Voor het avondeten maak ik weer eens een keer butterchicken met naanbrood.

Woensdag

Zodra man en kinderen de deur uit zijn, plof ik in mijn hoekje van de bank met mijn ontbijt en trakteer mezelf op nog een aflevering Virgin River.

Daarna stort ik me op mijn blog, want komend weekend komen er maar liefst drie winacties online.

Ook is het weer woensdag wasdag vandaag en mijn haar zit echt super.

Bij Made by Bir bestelde ik Gluurpietjes voor op het raam. Dit is de vervanger van de teddyberenactie die tijdens de eerste quarantaine werd opgezet. Al heb ik ze meer besteld omdat ik ze leuk vind, want op vijf hoog kun je ze nauwelijks zien.

Vandaag heb ik ook weer voor het eerst sinds ruim twee maanden contact met al mijn collega’s. Het is fijn, maar ik merk ook dat het veel van me vraagt. Na afloop ga ik dus ook lekker een rondje lopen.

Donderdag

Bij gebrek aan inspiratie gisteren, maak ik vandaag de blog voor de Sinterklaasbloghop af, die zaterdag online komt.

Ook krijg ik vandaag mijn maandelijkse dosis blijheid weer binnen.

De kinderen kruipen, voordat ze naar bed gaan, nog even bij me op schoot. We praten over school en wat ze allemaal gedaan hebben.

Vrijdag

Na een heerlijk relaxt ochtendje, neemt mijn tuttebel na school een vriendinnetje mee naar huis. Er wordt heerlijk met zijn drietjes gespeeld en lekker film gekeken.

Samen met mijn bink maak ik ook het Sinterklaashoekje in orde.

Zaterdag

Alles staat vandaag in het teken van Sinterklaas, want die komt vandaag aan. De kinderen hijsen zich in hun pietenkleren. Hangen bijna in de televisie, snoepen lekker tijdens de intocht en mogen uiteraard hun schoentje zetten, waarbij er luidkeels wordt gezongen.

Voor het eerst sinds tijden heb ik weer een gezellige date met mijn vriendinnen. Helaas voor jullie zijn daar geen foto’s van.

Zondag

De kinderen zijn al op tijd wakker en om zeven uur ga ik er maar met ze uit. Ze zijn helemaal blij met hun schoencadeautjes. Mijn bink kreeg een zakje Lego Ninjago en mijn tuttebel een Playmobil Fairies poppetje met draakje. Bij beide echt een schot in de roos.

Aangezien ik gisteren geen rondje liep, omdat het regende besluit ik om vandaag nog een rondje te doen. Het ging niet geweldig, maar ik ging wel weer en dat is dan toch belangrijker.

Ik maakte voor de tweede keer zuurvlees in de slowcooker. Deze keer is het wel goed gelukt en hij smaakt echt superlekker. Bofkont die ik ben, maakte mijn vriendin stoofpeertjes en hield daar wat van over. Superlekkere combinatie zo.

Volg me ook op FacebookInstagram & Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.