Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Druk, creatief en gezelligheid – Mariekes Weekly 39-2019

Druk, creatief en gezelligheid, dat is wel zo’n beetje de samenvatting van afgelopen week. Zo was ik druk met creatief bezig zijn en maakte ik onder andere het huis weer herfstproof. Je kunt het weer allemaal lezen in een nieuwe Mariekes Weekly.

Maandag

Door alle drukte en haast van werk, voetbaltraining en koken, vergeet ik gewoon helemaal een foto te maken. Volgende keer weer beter.

Dinsdag

Heb ik een zeer creatieve workshop op mijn werk, waar ik niets over kan zeggen, maar deel wel even één van mijn creaties met je.

 

Door mijn collega word ik uitgedaagd om ‘s avonds te gaan lopen, ongeacht het weer. Aangezien ik het beloofd heb, loop ik dus lekker een rondje door de regen. En heel eerlijk vind ik het nog lekker lopen ook.

Woensdag

Moet ik met eten improviseren, omdat ik wokgroenten ben vergeten te kopen. Uiteindelijk zet ik een heerlijke bucatini pesto kip op tafel. En er wordt niet van gegeten, maar van gevreten.

’s Avonds geef ik eindelijk toe aan de chocoladetrek die ik al dagen heb. En mag ik van mezelf lekker een stukje Tony’s.

Donderdag

Mag mijn binkie voor het eerst op schoolreis en hij vindt het leuk, maar ook spannend. Ik breng hem naar school en zwaai hem uit, want stiekem vindt deze mama het ook best spannend. Ik rijd zelfs nog een stukje achter ze aan als ik naar mijn werk rijd. Niet express trouwens, maar we moeten gewoon dezelfde kant op.

Gelukkig krijg ik van één van de moeders nog een leuke foto van mijn bink.

Vrijdag

Na het wegbrengen van de kinderen, ga ik weer een rondje lopen. Het gaat minder lekker dan van de week, maar ik ben wel weer blij dat ik ben gegaan. Nog iets meer dan een week en dan staat de Harbourrun op de planning.

Als ik om twaalf uur de kinderen van school ga halen, ben ik voor de verandering weer eens een tassenouder, want ze regelen allebei last-minute nog even een speeldate. Dus ga ik onverrichte zaken terug naar huis, waar ik maar ga haken en Temptation Island ga kijken.

Samen met mijn binkie haal ik mijn tuttebel op. En samen moeten ze natuurlijk nog even gek doen op de fiets. Iets met spring maar achter op bij mij, achter op mijn fiets.

Zaterdag

Gaan we met zijn vijven naar Duinrell toe. Daar kun je van de week meer over lezen, maar uiteraard deel ik wel alvast even een foto met je.

Mijn binkie is wel mijn held van de dag, want hij ging in een achtbaan, waar menig volwassene van huivert, kleine thrillseeker.

Zondag

Ik maak een heerlijk roerei voor ons uitgebreide zondagontbijt en het smaakt echt heerlijk, al ziet het er zo misschien niet uit.

Toen we gisteren van de attracties terugliepen naar de auto, zagen we allemaal kastanjes liggen en daar hebben we er aardig wat van verzameld in een korte tijd. Mede door de kastanjes krijg ik zin om het huis herfst- en halloweenproof te maken. Wat eigenlijk best goed is gelukt. Ik ben vooral heel erg blij met mijn herfsthoekje op mijn bakkerskast.

 

Voorbereidend op de kinderboekenweek 2019 lees ik met de kinderen alvast wat boeken. Recensies over deze boeken kun je de komende weken lezen op mijn blog. De recensie van een olifant in de bus plaatste ik al eerder.

En dan is er al weer een week voorbij. Op naar een nieuwe werkweeek. Hoe was jullie week? Ik lees het graag in de comments.

 

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.