Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Bye Bye September – Mariekes Monthly 9-2019

Het is alweer oktober, dat betekent dat de kinderen alweer bijna een maand naar school gaan. Dat de eerste werkmaand na onze vakantie er ook alweer op zit. En dat het dus tijd is voor een terugblik op de maand september. Want wat hebben we een onwijs leuke maand gehad. Ik neem je natuurlijk nog even mee terug naar de maand september in een nieuwe Mariekes Monthly.

Qualitytime

Uiteraard hadden we qualitytime. Met zijn viertjes, maar ook met familie, vrienden of alleen met de kinderen.

Zo gingen we naar de voetbal en het zwemmen met mijn binkie. Had ik een dag mijn tuttebel voor mezelf en gingen we samen naar de speeltuin, met mijn vriendin en haar dochter.  Terwijl mijn binkie met de man mee ging naar Oma.

We gingen op visite bij Opa en Oma Vrachtwagen. En oefende ik één op één met mijn binkie het lezen, wat al best aardig gaat nu die inmiddels een maand in groep 3 zit. Blijft onvoorstelbaar hoeveel ze leren in zo’n korte tijd.

Uiteraard hadden we ook qualitytime met vrienden toen we de 50ste verjaardag van de man uitgebreid vierden met een surpriseparty.

En brachten we een bezoek aan attractiepark Duinrell, met zijn vijven, wat heel erg leuk was.

Op weg naar minder Marieke

Voor de oplettende lezer, met op weg naar minder Marieke ging het persoonlijk wat minder, maar met hardlopen ging het wel weer de goede kant op. Na weken niet kunnen lopen vanwege mijn nieuwe tattoo, heb ik het weer opgepakt. En ik kan je vertellen dat dat enorm goed voelt. Stom he, dat je het hardlopen zo kunt missen. Ik ben vooral trots op de keer dat ik uitgedaagd werd door mijn collega, om ondanks de regen toch te gaan. Dat was met recht het lekkerste loopje sinds tijden. Of het door de regen komt of door het feit dat ik zo trots op mezelf was dat ik was gegaan, dat laat ik in het midden. Maar feit is, dat ik op dat moment beter presteerde. Dus hopelijk regent het met de Harbourrun ook een beetje.

En wat eten betreft, daar ga ik in oktober weer volle bak mee aan de slag, want ik wil nu toch weleens echt wat kilootjes kwijt.

Blog

Mijn blog bleef qua cijfers wat achter op de maand augustus, wat best gek is, want in augustus plaatste ik nauwelijks artikelen en nu heb ik zelfs twee winacties georganiseerd. Soms twijfel ik weleens of mijn Google Analytics wel goed staat ingesteld. Anyway, ik ben uiteraard nog steeds heel erg blij met de bezoekers die mijn blogs trouw blijven lezen.

Zoals altijd deel ik ook mijn meest gelezen blogs in september met je.

Vooruitblik

In oktober staan er weer wat leuke uitjes gepland, zo ga ik met mijn vriendin naar de Ladies Night van Kinepolis, komt mijn zusje met mijn neefje op visite en staat de Harbourrun op de planning. Doodeng vind ik het, maar hoe het was lees je vast nog wel in een artikel. Ik geef weer een Billy&Lilly homesale op 11 oktober, mocht je zin hebben om te komen, laat het me dan even weten. En er staat een tof discofeestje op de planning, waar ik nog verkleedkleding voor moet scoren voor de man en mij, tips van winkels zijn enorm welkom.

Wat was voor jou het hoogtepunt van de maand september?

 

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.