Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Week van Marieke 11-2021 – weer naar school, datenight en ziekenhuis

Wat was het fijn dat de kinderen weer gewoon naar school mochten afgelopen week. Ze hadden het ook echt gemist. Verder hadden de man en ik op een doordeweekse dag een datenight met sushi en brachten we weer een dag door in het ziekenhuis. Je leest het allemaal weer in een nieuwe week van Marieke.

Maandag

Vandaag mogen de kinderen gelukkig weer naar school. De man brengt ze weg en ik mag ook weer lekker een paar uurtjes aan het werk.

‘s Middags ga ik een stuk wandelen, dit keer wandel ik naar school. De man komt daar ook naartoe met de auto en dan kan ik met hem terugrijden. Mijn tuttebel heeft echter andere plannen en wil samen met mij terug naar huis lopen, wat ik zelf een heel goed idee vind. Ze wil niet op de foto, maar toch lukt het me om deze gave foto van haar te maken.

Dinsdag

Vandaag had ik een productieve ochtend, ik plande transporten en daarnaast hielp ik mijn collegaatje met iets wat adhoc moest gebeuren. Dat was echt heerlijk om te doen, want dat maakt mijn werk juist zo leuk. Na mijn werk klap ik mijn Macbook open om te gaan bloggen, maar dat lukt uiteindelijk totaal niet. Sowieso lukt het bloggen niet zo goed de laatste tijd, omdat ik simpelweg andere prioriteiten heb. Helaas is het wat het is en komt het vast wel weer.

Op Veronica wordt Bad Boys uitgezonden en aangezien dit één van mijn favoriete films is, laat ik hem lekker op staan.

Woensdag

Vandaag is het weer lekker woensdag wasdag. Zaterdag gebruikte ik een kleurmasker van Andrélon. Hoewel het wel cg proof is, schijnt het echt dramatisch voor je haar te zijn. Goede reden dus om mijn haar te wassen met de zilvershampoo van Hema. Daarna gebruik ik mijn standaard producten van Giovanni en de Snot gel van Creme of Nature. Nu maar hopen dat dat kleurmasker snel uit mijn haar is.

De kinderen gaan vandaag logeren bij vrienden, omdat wij morgen al vroeg in het ziekenhuis moeten zijn. Omdat het kan bestel ik lekker sushi en kijken we ook nog Bad Boys II die vanavond uit wordt gezonden en zo hebben we ineens spontaan een datenight. (Beide films staan ook op Netflix, maar daar kwam ik pas achter toen de film was afgelopen).

Donderdag

De wekker gaat om kwart voor vijf en ik kan je zeggen dat dat best zeer deed. Helaas is het noodzakelijk, we moeten namelijk om kwart over zes al in het ziekenhuis zijn.

Om negen uur wordt de man naar de OK gereden voor een scopie en kan voor mij het lange wachten beginnen. Ik besluit om lekker een stuk te gaan wandelen en doe dat dan ook bijna vijf kwartier. Aangezien ik nog niks gehoord heb, ga ik lekker een bakkie doen in de loungebar van het ziekenhuis en trakteer ik mezelf op een stukje shortbread. Gewoon omdat het kan.

De man komt na ruim drie uur terug op zaal. Door de scopie hebben ze eindelijk de primaire tumor gevonden en hoeft de man niet verder geopereerd te worden. Fijn, want nu kan er eindelijk een behandelplan opgesteld gaan worden.

De kinderen vermaken zich ‘s middags na school prima bij onze vrienden en spelen daar lekker een spelletje. Overigens deden ze dat om half twee ‘s nachts ook al, maar toen was het ganzenbord.

Vrijdag

Om niet te zorgen dat ik afkickverschijnselen van ziekenhuizen krijg, mag ik vandaag ook nog met mijn tuttebel naar het ziekenhuis toe voor een oogcontrole.

Het is weer fresh flower Friday vandaag. Ik kocht zelf een bos tulpen en een mooie nieuwe Alocasia bij Albert Heijn, maar de buren kwamen ook nog een mooie bos brengen.

Mijn tuttebel mag vandaag eindelijk na al die maanden weer zwemmen. Waar mijn bink normaal gesproken gaat snorkelen, hebben we dat opgezegd, omdat hij te veel last van zijn oren heeft. Dus zijn we nu een paar uurtjes samen. We hebben de grootste lol tijdens een spelletje Yahtzee. Hij maakte ook nog deze foto.

Hij wil net als ik salade eten, dus maken we samen zijn salade klaar. Eindelijk heb ik een medestander voor salades in huis.

Zaterdag

Man en kinderen zijn naar de voetbal, zo heb ik heerlijk een paar uurtjes voor mezelf en ik besluit om weer even lekker te gaan bloggen. Met meer succes dit keer trouwens dan van de week.

Vanmiddag mag ik eindelijk weer met mijn vriendin shoppen bij Intratuin. Iets waar ik echt al heel erg lang naar uit kijk. En ook al is het niet zolang, het is echt superfijn. Ik koop een plantenpotje, een Philodendron Hastatum Silver Sword en de Maranta Leuconeura Fascinator.

Aansluitend ga ik met de kinderen op de fiets nog naar de speeltuin. Waar nog meer vriendjes en vriendinnetjes zijn. De kinderen kunnen op die manier heerlijk uitrazen, want dat is ondanks het voetballen van vanmorgen, echt nodig.

Vanavond is het borrelavond. De kinderen hadden hier een poosje geleden al om gevraagd. Ik snap ze wel, want dit is supergezellig zo met zijn viertjes. Daarnaast kijken we ook nog naar The Streamers. Aangezien mijn olijke duo grote fans zijn van Snelle, Maan en Suzan & Freek, mogen ze opblijven tot het einde. Mijn tuttebel valt tegen tienen in slaap op schoot en mijn bink zingt het hele concert uit. Hebben we er meteen weer een mooie herinnering bij gemaakt.

Zondag

Bij Terstal bestelde ik nog wat kleding voor mijn tuttebel, waaronder dit leuke jurkje, voor slechts een tientje.

‘s Middags gaan we op visite bij vrienden. De kinderen vermaken zich met buitenspelen en gamen, terwijl wij gezellig bijkletsen.

Volg me ook op Facebook, Instagram en Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.