Een dagje in de stad op de Adidas NMD sneakers*

Heerlijk, herfst. Bladeren fladderen van bomen, kleuren in het straatbeeld veranderen en regen, wind en zon volgen elkaar onvoorspelbaar op. Deze tijd van het jaar leent zich het beste voor de mooiste wandelingen in de stad. Daarbij zijn goede sneakers natuurlijk heel erg welkom. Adidas maakt een serie comfortabele sneakers, de NMD als avontuurlijke, sportieve schoen is een absolute uitschieter.

Avontuur

Een avontuur in de stad is altijd spannend. Nieuwe hotspots ontdekken, winkels kijken en struinen tot het volgende café. Indrukken opdoen van mensen op de fiets, in de tram of achter een kinderwagen. Lachen, ontdekken en slenteren dus. Adidas NMD zijn schoenen die perfect passen bij die besteding van de dag. Avonturieren zit in het DNA van het model.

Ontdekker

Nomad was letterlijk het woord dat door Adidas werd gebruikt voor de naam van het model. Nomad als de avonturier. Adidas is ervan overtuigd dat in iedereen een ontdekker zit en dat brengen ze tot een uiting in deze populaire schoen. Heb jij al zin in jouw dagje uit?

Adidas NMD

Kenmerkend aan het model is de extreem comfortabele demping. De middenzool kent met de Boost-technologie het beste van het beste wat Adidas te bieden heeft. Afgekeken van de hardloopschoenen en hup, zo verwerkt in deze heerlijke schoen. Bovendien geeft de Adidas NMD een krachtige, responsieve sensatie aan jouw passen. Landen en afzetten gaat als vanzelf. De schoen is volledig ondersteunend aan de natuurlijk afwikkeling van de voet.

Voeten

Verzadigen tijdens een tocht door een mooie stad is er met de Adidas NMD dus eigenlijk niet meer bij. Gebaseerd op originele hardloop specificaties uit de jaren ’80, brengt deze schoen een oneindige levenslust en heel veel innovatie. De zool van de modellen wordt steeds beter nauwsluitend, de veerkracht bij iedere pas wordt groter en de ondersteuning over de hele lengte van de voet wordt steeds meer indrukwekkend.

Details

Evenals bij een wandeling zit achterover leunen er niet bij voor de Adidas NMD. Het Duitse merk is vastberaden om de uitgaven van de Adidas NMD als sterke en gestroomlijnde schoen op de markt te brengen. Gebreid is het bovenwerk en de zool loopt naar de achterkant van de schoen iets op. Een mooi detail is de lip die bovenop de hiel is opgenomen.

Edities

Kleurenschema’s en speciale edities zijn er inmiddels volop van de Adidas NMD, want uiteindelijk vraagt iedere dag toch weer om een andere uitstraling? Zwart, grijs, rood, wit met een gouden driestreep, een hogere primeknit uitgave, een Pharrell Williams-uitgave of een stoere legerprint. Belangrijk: de primeknit-versies van de schoen hebben geen veterconstructie. Op het standaardmodel zitten die veters wel. Met opvallende gekleurde blokken op de zijkant van de zool, onder de kenmerkende driestreep van Adidas.

Dus ga jij voor opvallend het avontuur in of toch liever meer degelijk? Voor die ontdekkende wandeling in jouw favoriete stad geeft de Adidas NMD-sneaker alles wat je zoekt. Geen avontuur is hetzelfde en ontdekkingen zijn oneindig.

Volg me ook op Facebook, Instagram en Pinterest.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen