Dag 15 Zwemmen


Het uitslapen lijkt steeds beter te gaan, wat best fijn is. Al zal voor de meesten zeven uur nog steeds geen uitslapen zijn 😉  Erik is niet zo lekker wakker geworden, die heeft een migraine-aanval. Dus haal ik voor de verandering eens de broodjes met de kinderen. 

Het is weer een heerlijke zonnige dag en ik heb besloten dat we vandaag ook niet zoveel gaan doen. Wel ben ik alvast begonnen met inpakken, al had ik er liever nog een week bijgeboekt, want ik heb totaal geen zin om te gaan. Maar meer dan zaterdag en zondag (die we voor we gingen al hadden bijgeboekt) ging niet meer lukken. En ach ja is alleen maar uitstel van vertrek, we moeten er toch een keer aan geloven dat we weer terug moeten naar huis. 

Tegen twaalven lopen we naar de speeltuin, waar de kinderen zich nog heerlijk uit kunnen leven. We eten daar ook meteen wat, want dan kunnen de kinderen daarna ook gewoon naar bed als we weer bij de tent zijn. 

Aangezien ik inmiddels allebei mijn boeken uit heb, ga ik beginnen in mijn tijdschriften, al is de simply haken meer een doorbladertijdschrift dan een leestijdschrift natuurlijk. De Wendy kreeg ik bij Etos voor Moederdag, maar het is een erg leuk blad, zal niet de laatste Wendy zijn die ik lees in ieder geval. 

Als de kinderen wakker zijn, gaan we omkleden en richting het zwembad. Waar we nog even heerlijk gaan afkoelen. Giulia is vandaag twee keer alleen van de langzame glijbaan gegaan en één keer alleen van de wat snellere. En toen ze van de babyglijbaan afging, ging ze ineens spontaan zwemmen. Ergens hoopte ik dat ze alleen van de glijbaan zou gaan aan het einde van de vakantie. Ik ben dus een supertrotse moeder! 

Luca ging met Erik van de hoge glijbaan af. En vond het helemaal geweldig. De glijbaan ernaast ging hij van de week ook af. Hij moest wachten op Erik, maar gleed al voordat Erik überhaupt op de glijbaan kon gaan zitten. Ik schrok me rot toen ik hem zag gaan, want officieel mag je er pas zonder begeleiding vanaf als je tien bent. 

Na het zwemmen doen we uiteraard nog een drankje bij de bar. En daarna gaan we terug naar de tent waar ik pastasalade maak, die me totaal niet smaakt. Gelukkig staat er nog een lekker toetje op het menu, we gaan namelijk een ijsje eten in Lazise! En we lopen nog een rondje door Lazise, maar er is wederom slecht weer op komst, dus gaan we snel terug naar onze auto. En als we op de camping zijn, begint het weer goed te regenen. We leggen de kindjes op bed en doen zelf nog een bakkie en kletsen nog wat in de tent. 

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen