Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Weekend Antwerpen

08-05 Dag 3


Na een heerlijke nacht slapen, word ik om een paar minuten voor zeven wakker. Erik is nog in diepe slaap en ik laat hem lekker slapen. Achteraf maar goed ook, want hij heeft niet echt lekker geslapen.

Aangezien het Moederdag is vandaag, gooi ik mijn blog over Moederdag online op Instagram en Facebook.

Als Erik ook wakker is, is het tijd om uit bed te gaan, want we hebben nog één doel vandaag, het station van Antwerpen fotograferen. Aangezien we na het wassen en aankleden nog wat tijd over hebben pakken we alvast de koffers in, want het is ook meteen onze laatste ochtend in Antwerpen.

Om negen uur lopen we richting het station, waar we eerst bij Starbucks een bakkie doen en ontbijten. Daarna gaan we fotograferen. Als we allemaal genoeg foto’s hebben geschoten lopen we terug naar het hotel. We lopen dwars door de Joodse wijk, waar ik met Hipstamatic ook nog wat foto’s maak.

Eenmaal terug in het hotel, doen we nog een bakkie op de kamer van onze vrienden en daarna is het toch echt tijd om de koffers te pakken en uit te gaan checken. Al heeft dat laatste, in verband met de rekening, nog wel wat voeten in aarde gehad. Maar is wel goed gekomen, gelukkig!

Daarna lopen we naar de auto en nemen we afscheid van onze vrienden. Zij mogen nog even een stukje lopen naar het station en wij trappen af richting Breda om de kindjes weer op te halen <3

Zoals jullie konden lezen, was het een superweekend, waarin we veel gedaan en gezien hebben. En waar ik nog het meest trots op ben, ik durfde foto’s te maken van wildvreemde mensen die op straat liepen, zaten of een muziekinstrument bespeelden!

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.