Italiaans met een Frans tintje

Gisteren maakte ik pasta en naar aanleiding van de foto’s kreeg ik nogal wat reacties. 

Bij deze wil ik het recept met jullie delen. 
Benodigdheden voor vier personen. 

250 gram pasta (wij hadden farfalle, maar penne of fusilli kan natuurlijk ook). 
125 gram spekjes (kan ook vervangen worden door ham). 
1 grote ui
Bak champignons
1 bakje Boursin cuisine knoflook en fijne kruiden. 

  
Kook de pasta al dente. 
Bak de spekjes in een koekepan. Snijdt de ui in stukjes en fruit deze in wok- of hapjespan. Voeg de gesneden champignons daarna toe aan de uitjes. Als de spekjes zijn gebakken, doe je die ook bij de uitjes en champignons. 
  
Vlak voor de pasta klaar is, roer je de Boursin door het mengsel van ui, champignons en spekjes. Daarna nog de pasta toevoegen en klaar is dit heerlijke gerecht.

Wij doen er altijd nog wat gebakken uitjes en geraspte kaas over. 

  
Buon appetito! 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.