Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Week van Marieke 41-2020 – coronatest, meditatie en chillen

Hoewel de week niet al te best begon, werd dit naarmate de week vorderde wel wat beter gelukkig. Afgelopen week stond in het teken van een coronatest, meditatie en chillen. Je leest er alles over in de nieuwe week van Marieke.

Maandag

Vandaag mag ik voor het eerst sinds weken de kinderen naar de bso brengen, want de man heeft klachten en moet vandaag getest worden op corona.

Als ik terug kom begin ik aan mijn therapie. Dit keer is het gebaseerd op meditatie. Normaal ben ik daar niet zo van, maar deze meditatie is makkelijk te doen en ervaar ik als best fijn.

Het gebeurt niet vaak, maar ik vergat vandaag gewoon foto’s te maken.

Dinsdag

Aangezien de man getest is en nergens heen mag, blijf ik gezellig bij hem thuis. Ik stort me maar weer eens in de wereld van planten door een boek van Jelmer de Boer te lezen.

Vanwege het weer is de kans dat er geskate kan worden erg klein en daarom ga ik samen met mijn vriendin een rondje wandelen. We tikken ruim de vijf kilometer aan en het is erg lekker om te doen.

Woensdag

Terwijl ik een meditatie oefening doe, komt mijn vriendin een plantje in een supergaaf potje langsbrengen.

De man wacht nog altijd op de uitslag van de coronatest en ik ben er wel klaar mee dat ik al vanaf vrijdag niet echt rust kan pakken. Dus uit pure frustratie ga ik een rondje lopen en ben ruim driekwartier weg. Ik maak onder andere deze foto.

Uiteindelijk krijgt de man om half vijf de uitslag van de test, die gelukkig negatief is. Precies op tijd, want nu kan hij mooi met de kinderen naar de voetbal en heb ik heel eventjes rust.

Donderdag

Nu de man weer aan het werk is, kan ik op mijn gemak weer mijn ding doen. Zo rijd ik ook nog even langs de Lidl voor de leuke bloempotjes en slaag er nog voor twee. Thuis zet ik de bloempotjes op een groot plateau met nog drie andere kleine plantjes.

Ik mag me vandaag ook weer melden voor een live sessie bij de therapeut. Het is wel weer pittig, maar ze verteld me dat ik qua rouw nu echt op de goede weg ben en ze is dan ook heel trots op me. Ik voelde het zelf al wel zo, maar als het dan ook nog door een deskundige bevestigd wordt, is dat toch wel heel erg fijn.

Vanmorgen nam ik bij Intertoys twee speelgoedboeken mee. Uiteraard moeten er dan meteen verlanglijstjes gemaakt worden.

Vrijdag

Gisteren kreeg ik van de man een paar nieuwe schoenen. Zo ontzettend lief en ze zijn echt supergaaf, dit is echt liefde op het eerste gezicht.

Met mijn vriendin en haar dochtertje ga ik nog even naar een tuincentrum toe en ik kom terug met drie plantjes en nog wat plantenpotten. De string of hearts in het potje is wel echt zo cute, word gewoon helemaal blij als ik alleen al naar het plantje en het potje kijk.

Mijn tuttebel heeft een kinderfeestje en heeft het ontzettend goed naar haar zin. Ze hebben bijna de hele middag lekker buiten gespeeld.

De min vijftien kilo komt steeds dichter bij en om het weekend goed te beginnen, maak ik voor het avondeten een heerlijke omelet met paprika, tomaat en een beetje kaas.

Het is al een hele tijd droog, dus gaan mijn vriendin en ik samen toch nog een rondje skaten voor het donker wordt. Het is echt heerlijk. Ook worden we weer getrakteerd op een mooie zonsondergang.

Zaterdag

Na een ochtend vol bezigheden zoals voetbal en het huishouden, is het tijd om lekker te chillen. Daar is het weer ook wel naar. Mijn tuttebel vermaakt zich op haar bed met haar poppen.

En mijn bink kijkt een film op de i-Pad.

Mijn bink gooit er weer een heerlijke uitspraak tegen aan als we de herhaling van The Masked Singer gaan kijken met zijn vieren.

Zondag

Mijn tuttebel kreeg van ons een nieuwe broek en sweater van We Fashion. Het staat haar zo leuk, ze straalt er gewoon helemaal van.

Ik ga nog even op visite bij vrienden, want hun dochter is jarig geweest. Op de terugweg fiets ik lekker een stuk om, zodat ik het chillen van gisteren nog een beetje goed kan maken.

Mijn olijke duo regelde zelf met Oma dat ze op bezoek zouden komen met de man en de oudste zoon van de man. Oma bleek al die tijd al een sjoelbak te hebben, dus hun middag kon niet meer kapot.

Ik werd vanavond voorgelezen door mijn tuttebel.

Deze blog bevat een affiliate link, in de disclaimer kun je hier meer over lezen.

Volg Marieke Blogt ook op FacebookInstagram & Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.