Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

De week van Marieke 30-2020 – Nieuwe skates, buisjes en ‘t Zusje

De eerste vakantieweek van de kinderen is voorbijgevlogen. Maar dat betekent wel dat onze vakantie steeds een beetje dichterbij komt. En heel eerlijk ben ik daar wel aan toe. Maar eerst nog maar even nagenieten van afgelopen week. Samen met mijn tuttebel testten we onze skates uit, mijn bink mocht naar het ziekenhuis voor buisjes en ik ging uiteten bij ‘t Zusje.

Maandag

Na het avondeten gaan we nog een rondje wandelen, terwijl mijn tuttebel haar nieuwe skates uitprobeert. Oefening baart kunst zeggen ze, maar ze mag voorlopig nog wel even door oefenen. Wellicht dat ik de inline skates toch ombouw naar rollerskates.

Als de kinderen op bed liggen ga ik zelf ook nog een rondje op mijn nieuwe skates rijden en tik meteen ruim zeven kilometer aan.

Dinsdag

Mijn bink mag zich vandaag melden voor buisjes. Hoewel hij zenuwachtig is, is hij er verder best relaxt onder. Na de operatie wordt hij wat naar wakker uit de narcose, maar gelukkig hersteld hij daarna wel snel. Nog voordat we het ziekenhuis verlaten, ga ik zelf nog even langs de bloedafname, omdat ik de laatste tijd heel erg moe en steeds duizelig ben. Ik ben benieuwd wat daar uitkomt.

Woensdag

Vandaag krijg ik mijn maandelijkse dosis blijheid weer in de brievenbus en ik word helemaal blij van de kleuren van deze set.

Ik kocht aan het begin van de coronacrisis een t-shirt van TisjeboyJay, om hem te supporten. Toen was het shirt te strak, maar nu ik ruim tien kilo ben afgevallen, is het shirt zelfs wat aan de wijde kant. Mooi ijkpunt heb ik zo.

Na mijn werk haal ik de kinderen op, maar vergeet ik hun fietssleutels mee te nemen, dus kan ik nog een keer heen en weer rijden. Zo had ik wel meteen mijn beweging te pakken.

Als ik thuis kom na een rondje skaten, staat Queen met Adam Lambert op. Ook al is Adam geen Freddie, toch zou ik er wel heel graag een keertje heen willen. Dit staat wel echt hoog op mijn bucketlist.

Donderdag

Loop ik in mijn pauze lekker een rondje. Ik geniet van de bijen die volop bezig zijn met de bloemen. Gek hoe je juist van dit soort dingen enorm kunt genieten. Ik word oud denk ik.

Van Stationery & Gift ontvang ik een superleuke bestelling met een notebook en stickers.

‘s Avonds ga ik gezellig met mijn collegaatje een hapje eten bij ‘t Zusje. Door corona hebben we elkaar al heel lang niet gezien en het is echt fijn om weer even bij te kletsen met haar. Het eten is echt superlekker en is ook absoluut een aanrader.

Vrijdag

De man mag vandaag gewoon werken, dus zijn wij al vroeg op. Maar er wordt nog wel even heerlijk gechild op het grote bed.

Rond half negen breng ik de kinderen naar mijn vriendin, die even op ze past, omdat ik voor mijn nagels mag. Dit keer besloten de kinderen dat het paars moest worden.

Mijn bink krijgt zijn vriendinnetje te spelen en ze vermaken zich prima. We gaan gezellig naar Mac Donalds. En ‘s middags wordt er nog heerlijk buiten gespeeld door ze. Aansluitend gaan we lekker hapjes eten en heb ik een borrelplank gemaakt, waar goed van gegeten wordt.

Zaterdag

Vandaag staat een bezoek aan Oma op de planning. Ondanks dat de kinderen niet heel erg gezellig zijn, vermaken ze zich uiteindelijk wel. Mijn tuttebel speelt zelfs nog met een Barbie die van mijn schoonzus is geweest.

Zondag

Beginnen we met een opruim- en schoonmaakrondje door het huis. En rijden nog even naar Ikea. Waar je op zondag liever niet wilt zijn. Mijn tuttebel heeft inmiddels zoveel Lego dat we voor haar ook een kast met bakken hebben gekocht, zodat ze daar haar Lego in kan doen. Gelukkig is het bij de market wel rustig en kunnen we daar nog even lekker een ijsje scoren.

Nadat de kast in elkaar gezet en ingeruimd is, ga ik even genieten van het zonnetje at my happy place. Alvast wat blogs schrijven, terwijl ik nog een lekker kleurtje opdoe.

Volg Marieke Blogt ook op FacebookInstagram & Pinterest

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. Wendy
  27 juli 2020 / 6:08 am

  Oh wat vervelend dat je moe en duizelig bent
  Zou je wel genoeg van alle voedingsstoffen binnen krijgen nu met lijnen? Wel super knap dat je al zoveel bent afgevallen
  Goedzo!!

  • Marieke
   Auteur
   27 juli 2020 / 6:19 am

   Dank je wel voor het meedenken. Daar heb ik zelf inderdaad ook al aangedacht. Ik zal dat ook nog eens aankaarten bij de huisarts. En dank je wel voor het compliment, lief!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.