Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Week van Marieke 42-2020 – oorontsteking, aanrommeldagje en coronatest

Ondanks dat ik momenteel vrij weinig lijk mee te maken, kan ik nog steeds de weekoverzichten vullen met foto’s en dat is natuurlijk hartstikke fijn, vooral voor jullie. Afgelopen week stond in het teken van oorontsteking bij mijn bink, hadden we lekker een aanrommeldagje en deed ik een coronatest, alweer. Je leest het weer allemaal in de nieuwe week van Marieke.

Maandag

Na een heerlijk weekend heb ik weer lekker het huis voor mezelf. Vandaag rond ik mijn online therapie voor rouwverwerking af. Na de therapie ga ik lekker een rondje wandelen en fotograferen.

’s Middags probeer ik wat te bloggen en te spelen met Pinterest. Maar kan mijn aandacht er slecht bij houden. Het feit dat iets niet lukt wat ik graag wil, helpt daar ook niet echt aan mee.

Dinsdag

Sinds we een nieuwe staafmixer hebben vind ik het heerlijk om zelf soepjes te maken. Tussen de middag maak ik dan ook lekker een tomatensoepje voor mezelf. Twee crackers met fricandeau er bij en het is een prima lunch.

Mijn maandelijkse dosis happiness van Studio Ins en Outs komt weer binnen. Dit keer bestelde ik alleen stickers en quotekaartjes.

Woensdag

Bij de Lidl hebben ze Alocasia’s in de aanbieding en omdat ik toch even wil kijken, sta ik om kwart over acht al in de winkel. Na lang twijfelen of ik de Polly, een nieuwe Zebrina of de Stingray meeneem, besluit ik te gaan voor de Stingray. En deze is echt zo gaaf.

Vandaag is zo’n dag dat mijn krullen echt perfect vallen en ik er oprecht blij mee ben.

Donderdag

Eindelijk lukt het me om me er toe te zetten dat ik weer wat in mijn invulboeken ga plakken. Het duurt een aantal uur voordat ik twee pagina’s af heb. Maar het resultaat mag er zijn, al zeg ik het zelf.

Ik ben aan een nieuwe Netflix serie begonnen, Emily in Paris. Wat een heerlijke feelgood serie is dat, een absolute aanrader als je van series houdt die lekker makkelijk wegkijken. Wel jammer dat er maar één seizoen is.

Vrijdag

Het is weer eens tijd voor wat echte post, dus stuur ik wat kaartjes. Eentje naar mijn vriendin en haar gezin en nog twee verjaardagskaarten voor kinderen die hun verjaardag niet echt kunnen vieren door corona.

Het is vrijdag en dat betekent dat er normaal gesproken gezwommen en gesnorkeld wordt. Dit keer gaat alleen mijn tuttebel zwemmen. Mijn bink heeft oorontsteking en snorkelen is dan echt even niet aan te raden. Hij snapt het, maar is wel boos. Gelukkig maken Checkpoint en Freek Vonk een heleboel goed. Uiteraard geniet ik van het moment dat hij wel met mij wil kroelen.

Zaterdag

Het is een heerlijk aanrommeldagje, we doen het huishouden en ik maak zelfs de keuken helemaal schoon. De kinderen vermaken zich ondertussen prima en spelen een spelletje en maken mooie creaties met Lego. Als we helemaal klaar zijn gaan we nog even met zijn vieren een spelletje spelen. Heerlijk kneuterig met chocomel en slagroom (die laatste niet voor mij) en gekleurde kruidnoten.

Van mijn kleine vriendinnetje krijg ik een mooie tekening via de post en mijn vriendin heeft dit nog aangevuld met allemaal leuke stickers en quotes.

We kijken met zijn vieren The Masked Singer terug. Heerlijk zaterdagavondritueel zo met de kinderen.

Ik heb vanmiddag voor bij de koffie ook nog lekker een brownie gemaakt.

Zondag

We worden voorgelezen door mijn tuttebel op ons bed. Ze heeft er duidelijk plezier in om ons voor te lezen.

Ik mag me kort daarna melden in de coronateststraat omdat ik met iemand in aanraking ben geweest die corona heeft en ik ineens symptomen kreeg van de week. In eerste instantie werd ik naar Woerden gestuurd, maar gelukkig kon ik toen ik later nog eens belde wel gewoon terecht in de buurt. Nu maar hopen dat de uitslag negatief is. Overigens deed het dit keer minder zeer dan de eerste keer.

Aangezien mijn winterkleding van afgelopen seizoen allemaal best ruim is, heb ik wat nieuwe kleding besteld. Waaronder een jurkje met een ruitjesmotief. Ik vind het classy, maar door het model is het toch heel erg casual.

Volg Marieke Blogt ook op FacebookInstagram & Pinterest

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. 19 oktober 2020 / 6:47 pm

  Ohhh die Stingray is wel echt HEEL gaaf! Inmiddels heb ik Emily In Paris helemaal gebinged.. superleuke serie vond ik het. Lekker simpel, voorspelbaar en prachtige beelden van de stad!

  • Marieke
   Auteur
   19 oktober 2020 / 7:36 pm

   Ja gaaf he, ben daar ook echt heel erg blij mee!
   En Emily in Paris is heerlijk, maar het seizoen tekort.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.