Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Week van Marieke 13-2021 – niet mijn week, volgende badje en elfjes

Afgelopen week was niet mijn week. We kregen veel informatie in het ziekenhuis, die lastig te verwerken was. Het ontprikkelen lukte maar slecht en ik voelde me gewoon niet lekker. Gelukkig waren er ook nog een heleboel lichtpuntjes. Zo kreeg mijn tuttebel een briefje voor het volgende badje en zagen we echte elfjes in het elfenbos. Je leest het allemaal weer in een nieuwe week van Marieke.

Maandag

De man brengt de kinderen naar school en ik begin deze week met een paar uurtjes werken.

We mogen ons ook weer melden bij het ziekenhuis vandaag en het grootste gedeelte brengen we door op de afdeling radiotherapie. De man krijgt een masker aangemeten en er wordt een CT scan gemaakt. Daarna mogen we naar de oncoloog toe, die ons zoveel informatie geeft, dat het bij ons beide gewoon duizelt.

De kinderen mochten gelukkig bij vriendjes spelen en als we ze hebben opgehaald, wandelen mijn tuttebel en ik weer lekker naar huis toe. Op die manier kan ik meteen mijn hoofd even een beetje leegmaken.

Dinsdag

Vandaag is echt een hele slechte dag. Mijn hoofd zit nog zo vol van gisteren, dat het voor de rest ook echt niet loopt. Om even te ontspannen gaan de man en ik samen naar het tuincentrum toe. We kopen er plantenbakken voor het balkon en de regenpijp. Maar die laatste komen net zo snel weer van de regenpijp af en moet ik dus om gaan ruilen.

‘s Avonds eten we pasta, broccoli en pangasiusfilet. Super simpel, maar hartstikke lekker.

Ken je dat liedje van Maan? Ze huilt maar ze lacht, zo voel ik me op deze foto met mijn bink ook. Deze dag moeten we maar heel snel vergeten wat dat betreft.

Woensdag

Mijn tuttebel werd vanmorgen heel erg verkouden wakker, wat betekent dat ze alleen maar naar school mag als ze negatief getest wordt. Daar gaan we weer. Gelukkig is ze wel gemotiveerd genoeg om ook lekker aan de slag te gaan voor school, terwijl ik werk.

Het testen doet ze ook weer hartstikke goed en het maakt haar ook echt helemaal niks uit. Zelfs niet als ik even zie dat ze het echt niet fijn vindt.

We maken nog wel even stiekem een foto van mijn tuttebel in één van haar nieuwe jurken. Ze geniet steeds meer van poseren voor mijn camera. Dat is echt zo leuk om te zien.

Na het maken van de foto’s rijd ik naar de speeltuin toe, waar mijn vriendinnen ook zijn met hun kinderen en mijn bink. Het is echt genieten zo in het zonnetje. En als we weer thuis komen zijn mijn nieuwe schoenen ook binnengekomen. Ze zijn echt supertof!

Dit keer eens geen direct na het scrunchen woensdag wasdagfoto, maar pas aan het einde van de middag als ik al lekker in de weer geweest ben en een stuk heb gefietst.

Donderdag

Mijn tuttebel is weer naar school toe, want haar testuitslag was negatief. Hopelijk was het de laatste keer dat we haar hoefden te laten testen. Verder begint het er een beetje op te lijken dat ook deze dag niet echt mijn dag is. Ik besluit om ‘s middags lekker op het balkon in de zon te gaan zitten met wat fruit en het tijdschrift Miljuschka. Op deze manier probeer ik even te ontprikkelen.

Vrijdag

Het is goede vrijdag wat betekent dat we niet hoeven te rennen en te vliegen. Ik heb een afspraak gemaakt bij Zeeman om daar eens even lekker te shoppen. Ik ga voor een badpak voor mijn tuttebel, maar kom met kleding terug voor mijn bink.

Uiteraard is het ook weer fresh flower Friday en ik trakteer mezelf op een paar bossen mooie tulpen.

Mijn tuttebel mag vandaag weer zwemmen en is blijkbaar de enige. Ze geniet van de privéles, mag in het diepe zwemmen en krijgt een briefje mee dat ze door is naar het volgende badje. We zijn supertrots op haar en nu maar hopen dat ze lekker mag blijven zwemmen de komende tijd.

‘s Avonds ga ik nog een heel stuk wandelen met mijn vriendin. Ik loop ruim zeven kilometer en het is echt heerlijk, zelfs als we een paar druppels regen krijgen.

Zaterdag

Mijn tuttebel en ik gaan nog wat boodschappen doen. Als we voor een afspraak nog even moeten wachten, zet ik haar nog even op de foto.

‘s Middags ga ik een poosje met plantjes spelen. Niks rustgevenders dan met je handen in de aarde wroeten.

Mijn bink kocht van zijn zakgeld een Lego bouwwerk van London. Hij bouwt het helemaal alleen, ondanks dat het voor 12+ is. Hij is echt supertrots, dit bouwwerk komt dan ook in de vensterbank op zijn slaapkamer te staan.

Zondag

Het is Pasen en dat beginnen we natuurlijk met een heerlijk ontbijt. Op Instagram won ik een ontbijtje van Ontbijtservice.nl, wat echt supergoed geregeld is en we combineren dit ontbijt met ons eigen ontbijt.

Aan het einde van de ochtend rijden we richting de Elzen en gaan we weer even op zoek naar elfenhuisjes, want er zijn er weer wat bij gemaakt. Tot onze verbazing zijn er ook twee elfjes aanwezig in het bos.

We zouden bij vrienden gaan eten, maar zowel de man als ik zijn beiden niet fit. Als we het afzeggen, stelt mijn vriendin voor om de kinderen op te halen, zodat ze bij haar en haar gezin kunnen logeren. Echt superlief! De kinderen vermaken zich er uiteraard weer prima.

En wij maken een geïmproviseerd paasdiner, maar het is echt heerlijk.

Volg me ook op FacebookInstagram & Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.