Week van Marieke 39-2021 – rotwerkweek, yoga en kastanjes zoeken

Het was niet een al te beste week voor wat betreft werk, maar gelukkig heb ik de yoga weer opgepakt en kon ik ook nog genoeg ontspannen deze week. Zo gingen we onder andere lekker naar buiten toe om kastanjes te zoeken. Meer lees je natuurlijk weer in een nieuwe week van Marieke.

Maandag

Na een ontzettende rot werkdag besluit ik om even lekker te ontspannen met yoga. Het is lang geleden dat ik dat heb gedaan, maar ik voel me na de hele oefening meteen weer lekker zen.

Als ik klaar ben met yoga duik ik de keuken in, zodat we na de voetbaltraining meteen aan tafel kunnen. Ik moet na het eten namelijk weg in verband met mijn eerste MR vergadering van school.

Dinsdag

Ik mag om half vijf weer bij de fysio langs. Gelukkig gaat het inmiddels al een heel stuk beter met mijn kuit. De pijn is alleen nog maar aanwezig na veel inspanning. Dus dat is wel heel erg fijn. Ik krijg in ieder geval weer nieuwe oefeningen mee.

Woensdag

Nu het weer koeler wordt, komen de jasjes ook weer uit de kast. Vandaag heb ik voor het eerst weer een lange broek met jasje aan. Kan ik me alvast voorbereiden op mijn kantoordagen. Mijn krullen zijn trouwens mede mogelijk gemaakt door Curly Secret.

Tussen de middag maak ik voor mezelf weer eens een pureersoep klaar, zoete aardappel paprika en het smaakt echt weer heerlijk.

Voor de kinderen maak ik, voor dat ze naar voetbal gaan weer een heerlijke monkeyplatter.

Vandaag heb ik ook weer even me-time bij de pedicure, alhoewel mijn tuttebel wel mee is, maar daar heb ik geen kind aan.

Donderdag

Aangezien het de hele week echt niet lekker gaat met werken, begin ik vanmorgen toch weer in mijn boek. Gewoon even dat kwartiertje ontspannen.

Daarna ga ik er met goede moed tegenaan en heb ik in ieder geval een betere dag, dan de voorgaande dagen.

De man gaat met de kinderen na de bso meteen door naar de kapper. Mijn tuttebel wil graag nog even op de foto. En als ik de foto zie vraag ik me echt af waar mijn kleine meisje is gebleven.

Uiteraard wil ik ze ook nog even samen op de foto zetten met hun fris gestylde koppies.

Vrijdag

Mijn knappe bink is weer helemaal klaar voor een nieuwe schooldag. Hoewel hij moest wennen aan de hele vrijdag naar school vindt hij het nu wel echt heel fijn. Gelukkig is hij graag op school.

Voor mijn tuttebel kwam er nog wat nieuwe kleding binnen. Zowel het shirtje als de rok zijn van Name-it. Ze vindt deze set helemaal geweldig.

Mijn kleine babynichtje is vorige week met bijna 23 weken helaas te vroeg geboren en na anderhalf uur overleden. Bij haar uitvaart waren mooie roosjes, dus besluit ik om bij haar mooie geboorte- en overlijdenskaartje ook roosjes neer te zetten. Zo krijgt ons kleine nichtje ook hier haar eigen plekje. Voor de kinderen is ze het allermooiste sterretje in de lucht.

Zaterdag

Mijn tuttebel en ik gaan alvast samen op de fiets naar de voetbal toe. Ze mag zich al om kwart voor acht melden, lekker op tijd ook wel.

Na de voetbal wordt er heerlijk geknutseld en gefreubeld. Ze zijn echt superlief, dat mag ook weleens gezegd worden vind ik.

Nu het echt herfst is heb ik ook de slowcooker weer tevoorschijn gehaald. Ik maak alles klaar voor heerlijk Limburgs zuurvlees. Ik heb er nu al zin in.

We gaan na de lunch nog even lekker naar buiten toe om kastanjes te zoeken. De kinderen vinden er een heleboel, gelukkig was ik zo slim om een tasje mee te nemen.

Een deel van de kastanjes gebruik ik voor mijn herfsthoekje . Ik wilde eerst niks neerzetten, maar nu het er weer staat word ik er toch wel heel erg blij van.

Het zuurvlees is echt weer supergoed gelukt. Ik zal binnenkort voor de liefhebber het recept op mijn blog plaatsen.

Vanavond komt mijn vriendin langs om een avondje te plakken en te kletsen. Het is erg gezellig.

Zondag

Vandaag hebben we een chilldag, althans de kinderen zijn vooral aan het chillen. Ik heb de winterkleding uitgezocht, de zomerkleding opgeruimd en de kast weer lekker rechtgetrokken. Verder is het een heerlijke dag en genieten we gewoon van het niets hoeven.

Hoe was jullie week? Ik lees het graag in de reacties hieronder.

Volg me ook op Facebook, Instagram en Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen