Dag 13 Madonna della Corona


Luca is al rond een uur of zes bij me gekropen, maar ik ben zo moe dat ik weer in slaap val. Om acht over zeven hoor ik Giulia kletsen. Luca gaat meteen uit bed en gaat met Giulia spelen. Als ik de tent open, zie ik dat het bewolkt is. Een goede dag om naar Spiazzi te rijden. 

Het is ongeveer een halfuurtje rijden tot aan de parkeerplaats. We moeten wachten op een pendelbus, die ons naar beneden brengt. Gelukkig hebben we genoeg te zien aangezien ze van Abarth allerlei Fiatjes 500 en Spiders aan het testen zijn, iets wat niet alleen Erik heel leuk vindt om te zien 😉  Om tien over elf stappen we op de bus en worden we naar Madonna della Corona gebracht, een kerk die tegen een rotswand is gebouwd. Heel gaaf om te zien, alleen de kerk zelf viel behoorlijk tegen, voor Italiaanse begrippen was deze zelfs heel erg sober. We hebben er een halfuurtje rondgelopen en zijn toen weer teruggegaan richting de bus. Het laatste stukje zelfs nog gerend, anders sta je een halfuur te wachten op de bus. 

Toen we weer bij de auto waren, zijn we teruggereden naar de camping. Kindjes sliepen heerlijk in de auto. En zelfs toen we bij de Lidl in Bardolino stopten voor een paar boodschapjes, werden ze niet wakker. 

Terug op de camping hebben we een hapje gegeten en daarna hebben we ons omgekleed en zijn we gaan afkoelen in het zwembad, aangezien de zon weer heerlijk scheen. 

Na een uurtje zwemmen zijn we richting de bar gegaan voor een drankje. Vandaag geen zin om lang te blijven plakken dus waren we op tijd terug bij de tent, zodat we lekker onder de douche konden. Hadden we dat alvast gehad. 

Erik en ik hebben beide geen zin om te koken en we besluiten dat we pizza gaan eten. Luca speelt ondertussen met een jongetje, dat hij heeft leren kennen op de camping. 

Na het eten mag Luca nog even spelen, maar rond acht uur is het echt bedtijd en ze slapen allebei vrij vlot. En wij kunnen zo mooi wat lezen en social media bijwerken. Om daarna nog met onze vrienden een drankje te doen. 

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen