Mariekes Monthly – April 2022

Het is alweer 1 mei en dat betekent dat het tijd is voor een terugblik. Heb ik mijn persoonlijke en blogdoelen gehaald in april? Je leest het allemaal weer in een nieuwe Mariekes Monthly.

Mijn persoonlijke en blog doelen

Op een aantal dingetjes na heb ik de meeste persoonlijke en blog doelen deze maand voor de verandering eens wel gehaald. Wat toch ook weleens fijn is om te melden. Overigens betekent dat niet dat ik dan deze maand wel alle ballen hoog hield. De tijd dat ik dacht dat ik dat kon ligt toch wel echt ver achter me.

Gezonde levenstijl

Hoewel de maand begon met een weekendje weg, ben ik daarna wel bewuster op mijn voeding gaan letten en heb ik het ’s avonds snoepen echt aan banden gelegd. Uiteraard niet in het weekend, want dan mag ik zo nu en dan toch nog wel even wat lekkers pakken van mezelf. Het moet natuurlijk wel leuk blijven. Echt afgevallen ben ik niet, maar merk wel dat ook door het sporten bij de fysio toch alles weer wat strakker wordt. En misschien wel het meest verbazingwekkende, ik begin het sporten zelfs leuk te vinden, het moet niet gekker worden.

Wandelen

Zullen we het wandelen skippen voor deze maand? Denk dat ik over het algemeen niet heel veel kilometers heb gewandeld. Ik kan me er ook totaal niet toe zetten, vrees dat dat ook meespeelt. Daarnaast ben ik na het werken echt nog wel moe en heb ik op de dagen dat ik sport sowieso geen energie meer over om te wandelen. Eigenlijk moet ik het toch wel weer meer gaan doen, zeker als ik over een paar weken ook weer naar kantoor toe ga en minder ga thuiswerken.

Boeken lezen

Wat boeken lezen betreft had ik echt een heerlijke maand. Ik las in de maand april zeven boeken en in totaal zijn dat er nu dus al 29. Ik lig dus voor op schema als ik de 75 boeken wil halen voor dit jaar. Later deze maand deel ik de boeken weer met je die ik las in april.

Minder op mijn telefoon

Doordat ik best veel heb gelezen is het absoluut gelukt om minder met mijn telefoon bezig te zijn. Daarnaast heb ik ook een aantal middagen in mijn invulboeken geplakt, dat scheelt ook weer in schermtijd en dat was ook meteen superleuk om te doen. Het feit dat de verhuizing dichterbij komt speelt ook echt wel mee. Door het inpakken van dozen had ik ook gewoon minder tijd om met mijn telefoon bezig te zijn.

Wat vaker er tussenuit

In de maand april stonden er twee uitjes gepland. Zo gingen we naar Landal Greenparks Hoog Vaals in Limburg voor een heerlijk lang weekend weg met mijn ouders. Het weekend daarna bracht ik een bezoek aan Giethoorn samen met mijn blogbesties en nog een aantal andere superleuke bloggers. Al met al zat het met wat vaker er tussenuit gaan in de maand april wel goed.

Samenwerkingen

In april had ik mijn allereerste persreis naar Giethoorn en dat was zeker voor herhaling vatbaar. Daarnaast had ik ook weer twee betaalde samenwerkingen, een hele nieuwe samenwerking op Instagram, wat ook echt superleuk was en weer een aantal terugkerende samenwerkingen. Wat dat betreft mag ik echt niet klagen. Ook mijn bezoekersaantallen stegen in april en dat was echt heel erg leuk om te zien. Fijn dat hier eindelijk weer eens iets mee gebeurd.

Blogs van april

In april schreef ik maar liefst 15 blogs. Heb je ze gemist? Hieronder deel ik de linkjes, zo kun je ze nog eens op je gemak terug lezen.

Vooruitblik

De maand mei zal vooral in het teken staan van nog meer inpakken, want over een maand krijgen we de sleutel van het nieuwe huis al. We gaan ook nog een paar dagen weg en verder zien we wel wat deze maand ons zal brengen.

Wat was voor jullie het hoogtepunt van de maand april? Ik lees het graag hieronder in de reacties, op Facebook of Instagram.

Volg me ook op Facebook, Instagram en Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen