Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Jiggly pup, het lopende hondje met geluid, waar je mee wilt knuffelen

Van Big On Toy Innovation kregen wij de Jiggly pup. Een lopend hondje met geluid, waarmee je ook nog kunt knuffelen. In deze blog kun je alles lezen over deze schattige pup.

Jiggly Pup

De Jiggly pup is een hondje dat kan lopen en dansen als je op de knop op zijn hoofd drukt. Zodra je op de knop drukt, zal je daarnaast ook een gezellig deuntje en geblaf horen. Het hondje ziet er door zijn lange rubberen haren echt superschattig uit, daarnaast kan hij ook nog enorm leuk wiebelen met zijn staartje. Wij kregen de roze variant, maar de pup is ook nog verkrijgbaar in blauw, paars, bruin en wit. Jiggly pup is geschikt voor kinderen van 4-12 jaar. De pup werkt op twee AA batterijen, deze worden niet meegeleverd.

Hoog aaibaarheidsgehalte

Juist doordat de pup er zo schattig uit ziet met zijn lange rubberen haren, is het aaibaarheidsgehalte ook enorm hoog. Mijn tuttebel is al vanaf dag één verknocht aan het hondje. Naast dat ze er mee speelt, gaat ze er ook rustig mee op de bank spelen om het hondje te aaien. Door te aaien en te friemelen aan het haar wordt ze rustig. Geen idee of dat ook echt het effect zou moeten zijn van de Jiggly pup, maar dat is wel wat wij zien gebeuren als ze er mee knuffelt.

Wat vinden we van de Jiggly pup?

Mijn tuttebel vindt hem dus helemaal geweldig. Het feit dat ze er rustig van wordt, als het hondje uitstaat, is een fijn bijkomend voordeel. Ook denk ik dat het voor sensitieve kinderen wel echt heel erg fijn speelgoed is juist door het hoge aaibaarheidsgehalte.

Volg me ook op FacebookInstagram & Pinterest

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. 27 november 2020 / 10:01 pm

  Oh ik denk ook zeker dat deze in de smaak zal vallen bij de hoog sensitieve kinderen. Lijkt me een mooi product om te ontprikkelen!

  • Marieke
   Auteur
   28 november 2020 / 10:03 am

   Ja dat denk ik ook wel. Als ik zag hoe mijn tuttebel er op reageerde door alleen maar te knuffelen en te friemelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.