Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Week van Marieke 47-2020 – pashokje, kerstshow en Global Garden

Afgelopen week was een fijne week. Ik ging naar een kerstshow toe met de kinderen. Naar het plantwalhalla Global Garden. En ik zag mezelf weer eens een keertje in de spiegel in een pashokje, hoe dat was lees je weer in een nieuwe week van Marieke.

Maandag

Na een ochtend met een fijn en open gesprek en het uitzoeken van Thomas de Trein van mijn bink (hij verkoopt de trein, want hij spaart voor een Nintendo Switch), is het tijd voor een heerlijke lunch.

Mijn tuttebel en ik willen net gehaktballen maken als de man met mijn bink thuiskomt, omdat hij zich niet lekker voelt. Geen voetbaltraining voor hem dus. Wel wil hij mee helpen met gehaktballen maken.

Na het eten wil mijn bink ook nog even met mij kroelen.

Wat mijn bink wil, wil mijn tuttebel natuurlijk ook.

Dinsdag

Waar ik normaal gesproken op maandag online therapie heb, is dat nu verplaatst naar dinsdag. Het is namelijk de bedoeling dat ik weer op ga bouwen op maandag en dan is therapie voor of na het werk echt te veel.

Na mijn therapie doe ik een rondje winkelcentrum. Ik liet een bestelling bezorgen in de winkel en die moet ik ophalen. Normaliter ben ik niet van passen in pashokjes, maar omdat ik ook niet nog een keertje terug wil doe ik het nu wel. En wat ik in de spiegel zie, bevalt me echt prima. Het afvallen wordt nu wel echt goed zichtbaar.

Spuit elf begint ‘s middags ook maar eens aan de serie The Crown.

Woensdag

Het is weer woensdag, dus wasdag. Voor het eerst sinds lange tijd gebruikte ik weer eens mijn föhn met diffuser. En het loont wel om mijn haar tot 70% droog te föhnen.

Donderdag

Vandaag heb ik ook weer een live sessie therapie. Het gaat steeds beter en ook de therapeut bevestigd dat. Het geeft een goed en fijn gevoel.

Na mijn therapie ga ik met mijn moeder een rondje Intratuin doen, waar we ideetjes op doen en ik nog twee kerstboompjes mee neem voor de kinderen.

Na het eten ploffen de kinderen op de bank om het Sinterklaasjournaal te kijken.

Vrijdag

Nog een paar uurtjes en dan is het weekend, maar voor die tijd mogen ze eerst nog even lekker naar school toe.

Na school gaan we met zijn drietjes een rondje Tuinwereld doen, waar we heel snel doorheen gaan, want ik voel me nog al opgelaten dat ik er met de kinderen loop. Gelukkig hebben ze wel hun ornamenten kunnen uit zoeken voor in hun boom.

Zaterdag

Man en kinderen zijn al op tijd deur uit. Zo heb ik heerlijk de tijd om te tutten. Ik merk aan alles dat ik ook lekker in mijn vel zit. Al komt dat ook door het uitje wat op de planning staat.

Samen met mijn vriendin ga ik naar Global Garden in Zwaanshoek. Hier hebben ze 80.000m2 aan planten. Een echte walhalla dus voor plantaholics zoals wij. Ik koop uiteindelijk maar twee plantjes, maar wel twee die ik hier in de buurt niet kan vinden. Ook moet ik wel echt een foto maken van de levende plantenwand.

Zondag

Vandaag ga ik gezellig met de kinderen naar een Sinterklaasfilm in de bioscoop. Helaas mogen we daar geen eten kopen, dus heb ik voor allebei een biospakketje samengesteld bij de supermarkt.

Hoewel ik blijkbaar de verkeerde Sinterklaasfilm heb gereserveerd, vinden ze het gelukkig wel heel erg leuk.

Na de film gaan we nog even benen strekken en een rondje doen buiten.

Volg me ook op FacebookInstagram & Pinterest

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.