Dag 4 Zwembad


Nog even en ik ga echt naar huis. Weer een rotnacht. En het ging juist zo goed thuis. Uiteraard zijn het de veranderingen, maar volgens mij speelt er meer mee, waardoor Giulia zo onrustig is. Vanavond maar eens proberen om haar in een groot bed te leggen, wie weet werkt dat beter. 

Na het ontbijt gaan we al lekker op tijd  richting het zwembad, aangezien we dat al twee keer eerder aan Luca beloofden, maar het steeds ging onweren. 

De kinderen vermaken zich prima in het zwembad, ondanks dat het water best koud is. De glijbanen vindt Luca echt helemaal geweldig. En hij speelt een poosje met een surfboard van een ander kindje. Wat hem nog best goed afgaat. Wie weet wordt ie ooit nog een echte surfdude 🙂 Na twaalven gaan we weer richting de tent. We eten wat en de kindjes gaan daarna lekker slapen. Ik doe weer een poging tot lezen, maar val in slaap. Ook lekker, maar mijn boek is eigenlijk te leuk om in slaap te vallen. 

Helaas slapen de kindjes niet al te lang. Gelukkig kunnen ze prima buiten spelen en drinken we met zijn allen wat. Helaas is er een norse overbuurman die vindt dat wij nogal wat herrie met ons meenemen en dat we onze kinderen totaal niet onder controle hebben. Iets wat totaal niet waar is. Behalve dan de eerste dag, maar dat was logisch nadat ze vijftien uur in een auto hadden gezeten. En toen was deze meneer nog niet eens op de camping, dus dat is al best raar.  Dus viel het niet echt goed bij ons, maar mijn vriendin is de boel gaan sussen. Op zich wel fijn dat ie er wat van kwam zeggen, maar de manier waarop is het meer. Ga dan niet naar een familiecamping. 

We gaan al op tijd douchen en daarna maak ik pastasalade. Die me totaal niet smaakt, maar ja niks aan te doen. Na het eten verbouwen we nog even het slaapgedeelte van de kinderen zodat Giulia in ieder geval veilig in het grote bed kan slapen. 

Als de kindjes slapen lezen we nog een stukje en doen daarna nog een borrel met onze vrienden. Maar ook nu gaat het lampje weer redelijk vlot uit en gaan we lekker slapen. 

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen